Καραβάτου - Κατσούλης: Η απίστευτη αμοιβή τους

11.09.2014
Κόσμος και ντουνιάς έχει ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του Ε και (πρώην και νυν) λαμπερά ονόματα της τιβί ανήκουν με δόξες και τιμές στο δυναμικό του καναλιού.

Είναι, δε, τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον για τις μεταγγραφές του σταθμού, που κάθε μία από αυτές τις συνοδεύει και από μία φήμη. Χαρακτηριστικό, εδώ, είναι το παράδειγμα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Το ζευγάρι προστίθεται στη λίστα με τους παντρεμένους που βγαίνουν μαζί στην τιβί, αφού φέτος το χειμώνα θα παρουσιάζουν ψυχαγωγική εκπομπή, τα σαββατοκύριακα. Και να τα μεγαλοπρεπή τρέιλερ, με την Καραβάτου να ντύνεται με κοστούμια εποχής και να οι φωτογραφίες στα social media και να ο ενθουσιασμός για την επικείμενη συνύπαρξή τους στο γυαλί, που παίζει να ήταν και το μεγάλο όνειρο του ζεύγους.

Ωστόσο, το ζευγάρι τις τελευταίες μέρες το συνοδεύει μία φήμη σχετικά με την αμοιβή τους, που αν ισχύουν τα νούμερα είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τρέιλερ. Όπως διαβάζουμε στο TV Έθνος, ακούγεται (σαν ανέκδοτο) ότι Καραβάτου και Κατσούλης θα αμείβονται 500 ευρώ έκαστος!!! Μιλάμε για μισθό.... πείνας, που αν ισχύει στο ελάχιστο, η Κατερίνα στο τρέιλερ δεν θα έπρεπε να βγει ως... Μαρία Αντουανέτα, αλλά ως... το κοριτσάκι με τα σπίρτα!

Μα 500 ευρώ; Ούτε για το μακιγιάζ της Καραβάτου δε θα φτάνουν!