Χωρισμός - "βόμβα": Η Λάουρα είναι μόνη!

10.09.2014
Από αλλού το περιμέναμε (λέμε τώρα) και από αλλού μάς ήρθε. Η Λόυρα Νάργες χώρισε μετά από 3,5 χρόνια και όσοι πιστοί... προσέλθετε.

Αν και καλό είναι να περιμένετε λιγάκι, διότι ως φαίνεται η ψυχολογία της νεαρής παρουσιάστριας δεν είναι και στις καλύτερες φάσεις της. Εξάλλου, σου λέει, πηγή από το περιβάλλον της Λάουρας, η πίεση – κυρίως μετά την απομάκρυνση της από το Πρωινό ΑΝΤ1 – έφερε τα προβλήματα στη σχέση της με τον Δημήτρη Δαλάκο.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον του πρώην πλέον ζευγαριού, τα πρώτα προβλήματα ήρθαν στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά για χάρη των 3,5 χρόνων, είπαν να δώσουν ευκαιρία στη σχέση τους και να το παλέψουν. Για το λόγο αυτό, στις αρχές Αυγούστου έκαναν κοινές διακοπές στη Μύκονο, όπου εμείς τους βλέπαμε μες στα μέλια και την ευτυχία.

Μάλιστα, ο 34χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ οργάνωσε κι ένα πάρτι-έκπληξη για να γιορτάσουν τα 24α γενέθλια της Λάουρας. Αλλά μάταιος κόπος και τσάμπα... οι θερμίδες από το γλυκό, αφού η αντιστροφή μέτρηση για τη σχέση τους είχε αρχίσει.

«Η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού ενώ είχαν συμπληρώσει ήδη 3,5 χρόνια μαζί. Προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, γι' αυτό και έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο στις αρχές Αυγούστου. Εκεί μάλιστα ο Δημήτρης οργάνωσε και ένα πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια της Λάουρας» δηλώνει χαρακτηριστικά το «πρόσωπο» από το περιβάλλον τους.

Και συνεχίζει με περισσότερες αποκαλύψεις (τις λες και σπιουνιές): «Το κλίμα μεταξύ τους επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο με την απομάκρυνση της Λάουρας από την ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1, γεγονός που την επηρέασε αρνητικά. Παρά τις αμοιβαίες προσπάθειές τους, με την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές αποφάσισαν σε φιλικό κλίμα να μη συνεχίσουν να είναι μαζί».

Πάντως, στην τελευταία της συνέντευξη στο «Καλοκαίρι Παντού», η Λάουρα δεν έδειξε να είναι και πολύ ενοχλημένη από την απομάκρυνση της από το Πρω1νο, αφού και το lifestyle αποκήρυξε και τα «καρφιά» της στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα έριξε για τον τρόπο που κάνουν κουτσομπολιό! Χμ.



Πηγή: ΟΚ