Ζήνα- Λύρας: Βάφτισαν την κόρη τους, χωρίς Ψινάκη

09.09.2014
Την κόρη τους, Ηλέκτρα βάφτισαν το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, με νονό τον Τάσο Ριζόπουλο και ουχί τον Ηλία Ψινάκη.

Η βάφτιση έγνε στο Καβούρι, παρουσία συγγενών και καλών φίλων, ανάμεσα τους και αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz, ενώ ακολούθησε πάρτι στο σπίτι του ζευγαριού στη Βούλα. Η Ζήνα και ο Λύρας κατέφθασαν στην εκκλησία κρατώντας από το χέρι τη σχεδόν 3χρονη κόρη τους, η οποία φορούσε ένα ροζ φορεματάκι και μοίραζε χαμόγελα σε όλους.

Αυτά, βέβαια... κόπηκαν όταν ήρθε η ώρα της κολυμπήθρας, αφού και η Ηλέκτρα όπως τα περισσότερα παιδάκια, έκλαιγε. Αλλά και μιλούσε. Η Ζήνα έλαμπε στην κρεπ τουαλέτα της και δεν αποχωρίστηκε λεπτό την κόρη της.

Στη βάφτιση βρέθηκαν πολλοί celebrities Φίλοι του ζευγαριού, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος με τη Βίκυ Κάβουρα, η Έλλη Κοκκίνου με το γιο της, η Καίτη Γαρμπή (ναι ναι, είχαμε... υψηλή συνάντηση με Κοκκίνου), ο Χάρης Βαρθακούρης (είναι κουμπάροι με την Πέγκυ) με την οικογένεια του, ο Χρήστος Χολίδης, ο Stan και ο Στηβ Κακέτσης.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι στο σπίτι, όπου στήθηκε και παιδότοπος, ενώ τα γλυκά ανέλαβε η... Άντα Λιβιτσάνου. ΑΠό τη βάφτιση έλαμψε δια της απουσίας του ο Ηλίας Ψινάκης, που ήταν να βαφτίσει τη μικρή, αλλά η αλλαγή του τόπου (στο Καβούρι και όχι στον Μαραθώνα, όπου είναι δήμαρχος) έφερε το "ναυάγιο" της κουμπαριάς.