Μπραντζελίνα: Τρελό γέλιο η νέα φωτό του γάμου

05.09.2014
Λίγες λίγες παίρνουμε τις εικόνες από τον γάμο του διάσημου ζεύγους και αυτή η οικογενειακή έχει πολύ... πλάκα.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες και ο γάμος τους ήταν μια άκρως οικογενειακή υπόθεση, όπως έχουν επαναλάβει και οι ίδιοι ουκ ολίγες φορές...

Το ζευγάρι πούλησε τα δικαιώματα των φωτογραφιών έναντι του ποσού των $5 εκατομμυρίων, όπως μαθαίνουμε μέσω RadarOnline, και εφόσον ακόμη κυκλοφορούν τα έντυπα στα οποία δόθηκαν αποκλειστικά (Hello & ΟΚ) το πολύ υλικό ακόμη αργεί.

Σήμερα ωστόσο είδαμε ακόμη μία φωτογραφία που πόσταρε στο Facebook ανεπίσημος λογαριασμός με όνομα της 39χρονης σταρ, την οποία και αναπαράγουμε.

Φαίνεται σύσσωμη η οικογένεια να το διασκεδάζει πραγματικά. Ο Μπράντ, η Αντζελίνα και τα έξι τους παιδιά, Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σιλό, Νοξ και Βιβιέν με γελάκια και χαρά για τη μεγάλη μέρα της οικογένειας.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε για τον γάμο αυτό, λοιπόν, μέχρι σήμερα, θα μπορούσαμε να επιχειρήσουμε την εξαγωγή ενός συμπεράσματος για το... ενσταντανέ.

Με δεδομένο το ότι τα παιδιά βοήθησαν τους γονείς τους να γράψουν τους όρκους τους, φαίνεται ότι ο φωτογράφος απαθανάτισε ακριβώς αυτή τη στιγμή, εξ ου και τα γελάκια... Να ζήσουν και πάλι!