Μανούλα έγινε η Σκάρλετ Γιόχανσον

05.09.2014
Η διάσημη ηθοποιός γέννησε χθες το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Ρομέν Ντοριάκ.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, τη Ρόουζ (Rose) όπως επιβεβαίωσε επίσημα και ο εκπρόσωπός της.

"Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας", δήλωσε ο Μαρσέλ Παρισό (Marcel Pariseau) στο Associated Press την Πέμπτη, μεταφέροντας και την επιθυμία του ζευγαριού να μεγαλώσουν την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 29χρονη ηθοποιός, η οποία έχει έναν γάμο στο ενεργητικό της με τον Ράιαν Ρέινολντς (Rayan Reynolds) και ο Ρομέν Ντοριάκ (Romain Dauriac) είναι ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2013.

Μιλώντας σε συνέντευξη στο περιοδικό People, η συνήθως φειδωλή για τα προσωπικά της Σκάρλετ δεν δίστασε να δηλώσει "απίστευτα ευτυχισμένη". "Ο αρραβώνας είναι μια συναρπαστική περίοδος που απολαμβάνω και γεύομαι στο έπακρον", είχε δηλώσει τότε η Γιόχανσον, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκφράσεις. Σκέψου ότι με τον Ράιαν Ρέινολντς ήταν παντρεμένοι δύο χρόνια και επίσημη κοινή τους φωτογραφία σε κόκκινο χαλί δεν υπάρχει.