$5 εκ. οι φωτογραφίες γάμου των Μπραντζελίνα

05.09.2014
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν και το ποσό το οποίο έπιασαν οι φωτογραφίες τους είναι αστρονομικό. Τι έκαναν τόσα χρήματα;

Στα περιοδικά "People" και "Hello" πούλησαν φωτογραφίες του γάμου τους ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και σύμφωνα με το RadarOnline, οι συμφωνίες αυτές τους απέφεραν $ 5εκατομμύρια (€3,8 εκατομμύρια).

Παρότι η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τον εκπρόσωπο του ζεύγους, πληροφορίες θέλουν το διάσημο ζεύγος να προωθεί όλα αυτά τα χρήματα στις πολλές και διάφορες φιλανθρωπικές ενέργειες τις οποίες υποστηρίζουν με πάθος σε όλο τον κόσμο.

Λέγεται ότι οι Μπραντζελίνα επέλεξαν έναν φωτογράφο που συνεργάζεται με το πρακτορείο Getty Images, υπέγραψαν αποκλειστικότητα με τα δύο περιοδικά έναντι $2,5 εκατομμυρίων το καθένα και εκείνα στη συνέχεια επέλεξαν από το υλικό του Ντέιβιντ Τζέιμς (David James).

Βέβαια, σύμφωνα με ανακοίνωση του διεθνούς φωτογραφικού πρακτορείου, το ίδιο εξασφάλισε την αποκλειστικότητα των γαμήλιων φωτογραφιών στη συνέχεια, με τη δέσμευση "τα έσοδα από τη διάθεσή τους να πηγαίνουν 100% υπέρ των φιλανθρωπικων σκοπών του ζεύγους".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Πιτ και Τζολί "εξαργυρώνουν" με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου για την προσωπική τους ζωή.

Το 2008, οι φωτογραφίες των διδύμων τους, Νοξ και Βιβιέν τους είχαν δώσει $4 εκατομμύρια τα οποία πήγαν επίσης σε φιλανθρωπίες.

Αυτό τον καιρό, πάντως, ο Μπραντ και η Αντζελίνα βρίσκονται στη Μάλτα όπου έχουν αρχίσει τα γυρίσματα της ταινίας "By the sea". Πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική συνεύρεση του ζεύγους ύστερα από το "Mr & Mrs Smith" του 2005 όπου και γνωρίστηκαν το οποίο υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά η 39χρονη σταρ.

Δουλειά και διασκέδαση, λοιπόν για τους νιόπαντρους καθώς εργάζονται κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Και μάλιστα σε μια ταινία με θέμα "ένα ζευγάρι που παλεύει για τον γάμο του". "Πολύ πλάκα", λέει η Τζολί για τη συγκυρία!