Σουρωμένη... σάρα για την Κάρα [Ντελεβίν]

03.09.2014
Το έκανε πάλι το "θαύμα" της το διάσημο μοντέλο και τα έφαγε τα μούτρα της από το πολύ ποτό -λένε!!! Και να που πήρε κι άλλον στον λαιμό της!

Η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevigne) δεν έχει κρύψει ποτέ ότι της αρέσει να το γλεντάει, φτάνοντας μέχρι τα άκρα πολύ συχνά. Και αυτό δημόσια, γιατί τι γίνεται ιδιωτικά, ούτε να το σκεφτούμε...

Χθες το βράδυ, λοιπόν, η άτακτη 22χρονη βρετανίδα έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση για τα βραβεία της χρονιάς που διοργάνωνε το περιοδικό "GQ", αλλά μαζί και... ρέστα!

Αφού πόζαρε στο κόκκινο χαλί με ένα αποκαλύπτικότατο μαύρο σιθρού δανδελένιο φόρεμα του οίκου Burberry, η Κάρα άρχισε να το τσούζει και σύμφωνα με πηγές, το παράκανε -για ακόμη μια φορά.

Μόλις η εκδήλωση τελείωσε η Κάρα και η παρέα της συνέχισαν το πάρτι και κάποια στιγμή, εκείνη άρχισε τα παιχνιδάκια με τον διάσημο σχεδιαστή Τζόναθαν Σόντερς (Jonathan Saunders) μέχρι τη στιγμή που τελικά βρέθηκαν και οι δυο κάτω, ο ένας πάνω στον άλλο.

Τα γέλια φυσικά δεν σταμάτησαν και οι δυο "παθόντες" έδειξαν να το διασκεδάζουν. Πάντως, για την ιστορία, ιδού και μια φωτογραφία με τους δύο πρωταγωνιστές πριν από τη σάρα. Μαζί τους η Ζουρντάν Νταν (Jourdan Dunn) και η Ντέιζι Λόου (Daisy Lowe).