Η Νάταλι Πόρτμαν & το σεξ που απορρίπτει

27.08.2014
Τρισευτυχισμένη δηλώνει η διάσημη ηθοποιός ενώ εξηγεί πόσο σημαντικό είναι για εκείνη το συναίσθημα.

Η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) γνώρισε τον σύζυγό της, Μπενζαμέν Μιλπιέ (Benjamin Millepied) στα γυρίσματα της ταινίας "Μαύρος Κύκνος" (2010) το οποίο της χάρισε όλα τα βραβεία εκείνης της χρονιάς –συμπεριλαμβανομένου και τα Όσκαρ.

Το ζευγάρι έχει μαζί έναν γιο, τον 3χρονο Άλεφ (Aleph) και ζουν ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Παρίσι όπου ο γάλλος χορευτής και χορογράφος έχει αναλάβει χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή στα μπαλέτα της Όπερας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η 33χρονη σταρ στο γερμανικό κανάλι Tele 5 καμάρωσε για τον αγαπημένο της. "Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευτυχισμένη νιώθω. Έχω τον καλύτερο σύζυγο του κόσμου", δηλώνει η Νάταλι απαντώντας και σε ερωτήσεις σχετικά με το σεξ μόνο για το… σεξ.

"Είμαι σίγουρη ότι μπορεί κανείς να κάνει σεξ χωρίς συναίσθημα και μάλιστα να αρέσει σε μερικούς. Όμως αυτό δεν είναι για μένα", εξηγεί η Πόρτμαν η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε και τις "αδυναμίες" της.

"Μου αρέσει να χαλαρώνω και να κοιμάμαι, λατρεύω το μασάζ, το διάβασμα και τη μουσική", φανέρωσε η Νάταλι η οποία προσπαθεί να ζει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή.