Κέιτι Χολμς: Σήμανε συναγερμό για τη Σούρι της

26.08.2014
Απαρηγόρητες, λέγεται ότι είναι μαμά και κόρη από μια ξαφνική απώλεια που τις συγκλόνισε.

Την Κυριακή, η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και η κόρη της, Σούρι (Suri) είχαν επισκεφτεί ένα φιλικό σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, όπου τα παιδιά έκαναν μπάνιο στην πισίνα μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Η 8χρονη δεσποινίς Κρουζ είχε μαζί της το νέο τσιουάου της, το οποίο είχε υιοθετήσει από ένα καταφύγιο αδέσποτων της περιοχής -σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ- δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Φαίνεται πως για τα παιχνίδια στο νερό, η Σούρι είχε βγάλει το κολάρο από το σκυλάκι, το οποίο μάλλον πήρε δρόμο κάποια στιγμή που η νεαρή αφεντικίνα του δεν έβλεπε και πέρασε τον φράχτη του σπιτιού με αποτέλεσμα να χαθεί.

Από εκείνη τη στιγμή, η Κέιτι Χολμς σήμανε συναγερμό για να βρεθεί το ζώο προσφέροντας μάλιστα μέχι και αμοιβή $1.000 σε όποιον βρει τη μικρή Χάνι (Honey), που όμως ακούει και στο όνομα Μέιπλ (Maple), όπως λέγεται ότι αναγράφεται στις αφίσες που κόλησε η διάσημη ηθοποιός στην περιοχή.

Δυστυχώς, ακόμη δεν υπάρχει νεότερο και με δεδομένο ότι το σπίτι από όπου το έσκασε το σκυλάκι βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή γεμάτη κογιότ, οι πιθανότητες να ξαναβρεθεί η μικρούλα λιγοστεύουν κάθε λεπτό που περνά. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι η μαμά Κέιτι θα κινήσει γη και ουρανό μέχρι να καταθέσει τα όπλα...