Μανγκανιέλο: Έτσι άρπαξα τη Σοφία απ'τον άλλον

22.08.2014
Ο 37χρονος ηθοποιός ήταν έτοιμος να έρθει στα χέρια με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Βεργκάρα και μάλιστα μέσα στον Λευκό Οίκο.

Μαζί με την πενία και ο έρωτας τέχνας κατεργάζεται κι απ' ότι φάνηκε ο Τζο Μανγκανιέλο (Joe Manganiello) είναι πολύ επιδέξιος, αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο, κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Σοφία Βεργκάρα (Sophia Vergara) από τα χέρια του Νικ Λόεμπ (Nick Loeb) με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη και να την παρασύρει σε έναν παθιασμένο έρωτα που μόλις ανθίζει.

Όλα άρχισαν όταν εκείνος την είδε για πρώτη φορά από… πίσω στη Δεξίωση των Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο στις 3 Μαΐου και για κακή(;) του τύχη έπιασε το καρφωμένο βλέμμα του ο φακός. Στην ίδια εκδήλωση της ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί σε μια υποτίθεται "τυποποιημένη" πόζα ως δύο απλοί συνάδελφοι που μόλις συστήθηκαν. Ήδη, το γεγονός ότι σ' αυτή τη δεύτερη φωτογραφία, η Σοφία φαίνεται πολύ πιο ευτυχισμένη απ' ότι στην αντίστοιχη πόζα με τον επίσημο αγαπημένο της από την ίδια βραδιά, προμήνυε θύελλες οι οποίες δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

"Μια ματιά σου μόνο φτάνει"... Πρόσεξε το βλέμμα του Μανγκανιέλο (άκρη δεξιά)

Όπως ήταν επόμενο, οι δύο φωτογραφίες έκαναν τον γύρο των κοσμικών εκπομπών και σάιτ, σχολιάστηκαν δεόντως και προφανώς τα σχόλια έφτασαν μέχρι τη Βεργκάρα που –εντελώς συμπτωματικά- στις 24 Μαΐου κοινοποίησε πως ήταν στα χωρίσματα για δεύτερη φορά από τον Λόεμπ.

Παγωμένο το χαμόγελο της Βεργκάρα όταν έφτανε στη δεξίωση με τον τότε αρραβωνιαστικό της.

Όμως, ο μέχρι τότε πολύφερνος γαμπρός ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα φτάσει το μήνυμα του στο σωστό πρόσωπο με τον σωστό τρόπο και συνέχισε να χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο μέσο γι' αυτό τον σκοπό.

Έτσι, όταν αναδείχθηκε στον πιο περιζήτητο εργένη από το περιοδικό People και στη σχετική συνέντευξη που θα κυκλοφορούσε στο τέλος Ιουνίου, του ζήτησαν να επιλέξει με ποια διάσημη γυναίκα θα ήθελε να φωτογραφηθεί, εκείνος απάντησε αινιγματικά, αλλά και γεμάτος ύποπτη αυτοπεποίθηση:

"Με βάζεις σε μπελάδες. Δεν θέλω να κλείσω σπίτια. Αυτό το πρόσωπο είναι αρραβωνιασμένο" είπε για τη Βεργκάρα: "Έχει τις σωστές καμπύλες, έχει ένα όμορφο πρόσωπο, όμορφα μαλλιά, είναι απλά υπέροχη. Φυσικά όμορφη. Είναι διάολος!"… Τώρα, πώς ήταν τόσο σίγουρος ότι θα της "κλείσει το σπίτι" ενώ υποτίθεται ότι δεν είχαν ακόμα καμιά σχέση μεταξύ τους μένει απορίας άξιο, αλλά δεν βαριέσαι…

Βέβαια, αφού ο δεσμός τους είχε δημοσιοποιηθεί και του ζητήθηκε να σχολιάσει τις περιβόητες φωτογραφίες σε εκπομπή του E! News ο Μανγκανιέλο τα μπέρδεψε λιγάκι:

Καμία σχέση η προηγούμενη πόζα με τον ερωτικό μαγνητισμό που εκπέμπει αυτό το ζευγάρι... αγνώστων.

"Έλα τώρα, δεν μπορεί να μου δείχνεις τέτοια πράγματα! Και τι να κάνω; Δεν πρόκειται να απολογηθώ... Εντάξει, αποσυντονίστηκα τελείως. Όμως, αν κάτι τέτοιο περάσει μπροστά σου, είναι σαν τον Μαγεμένο Αυλό, απλά το ακολουθείς. Πέφτεις στην αμαρτία και δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται" είπε προσπαθώντας να διασκεδάσει την κατάσταση.

"Ήταν παράξενο όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, μήνες μετά απ' αυτό. Είχαμε μιλήσει νομίζω, ή μπορεί να είχαμε συμπέσει, αλλά δεν είχαμε αρχίσει να βγαίνουμε μέχρι που εκείνη χώρισε" συνέχισε ο Τζο, ξεχνώντας μάλλον ότι εκείνη χώρισε μόλις τρεις εβδομάδες αφού συναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο κι όχι ολόκληρους μήνες όπως είχε πει νωρίτερα.

"Εννοώ ότι υπήρχε άλλος στη ζωή της τότε και θα μπορούσα να έχω πιαστεί στα χέρια γι' αυτό που έκανα, αλλά δεν προσπαθείς να πιαστείς στα χέρια μέσα στον Λευκό Οίκο" κατέληξε ο ηθοποιός, προκαλώντας ακόμη περισσότερα ερωτηματικά, αφού αν μιλάμε μόνο για ένα βλέμμα, τότε δεν υπάρχει και λόγος να σκέφτεσαι ότι μπορεί να πιαστείς στα χέρια.

Σε κάθε περίπτωση τα φανερώματα έγιναν στις 12 Ιουλίου, στα γενέθλια της Σοφία, από φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η αδελφή της, Κλόντια (Claudia) από την κοινή τους έξοδο, τεκμήριο που δεν έπαιρνε πολλές ερμηνείες.

Η φωτογραφία από τα γενέθλια της Σοφία.

Έκτοτε το ερωτευμένο ζευγάρι κυκλοφορεί συνεχώς μαζί και φαίνεται να πλέει στα πελάγη μιας ευτυχίας που μόνο οι υπερβολικές προσδοκίες μπορούν να απειλήσουν. Ίσως γι' αυτό, όταν κάποιοι μιλούν για τους επόμενους Μπραντζελίνα, οι υπόλοιποι καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι.