Ολοταχώς για στεφάνι Μπέντζι & Κάμερον Ντίαζ

21.08.2014
Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει μέσα στη χρονιά και πρόσφατα δημοσιεύματα τούς θέλουν να κινούνται με αστραπιαία ταχύτητα και να συζητούν μέχρι και τον γάμο.

Παρότι οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί το "E! News" ανέφερε ότι νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο ο Μπέντζι Μάντεν (Benji Madden) προσκάλεσε την Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) στην γενέτειρα του Ουόλντορφ, κοντά στην Ανάπολι του Μέριλαντ.

Το κανάλι λέει ότι το ζεύγος έκανε μια στάση για φαγητό σε φημισμένο στέκι της περιοχής, στις 10 Αυγούστου. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Τάμι Χάρπερ παραδέχτηκε ότι ήταν φανταστικό να βλέπει τόσο μεγάλους σταρ να περνάνε το κατώφλι του:

"Όταν έχεις εδώ την Κάμερον Ντίαζ είναι σαν έχεις ένα κινούμενο λούνα παρκ… Απλά προσπάθησα να τους αφήσω να απολαύσουν ένα ήσυχο δείπνο, να περάσουν καλά και να ευχαριστηθούν το ηλιοβασίλεμα".

Προφανώς, ο μουσικός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αναγνωρίσιμος στα μέρη του. Ο Τάμι είπε ότι ο σταρ γνώριζε αρκετούς από τους θαμώνες, ενώ ανέβασε και πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι στις προσωπικές του σελίδες.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγες εβδομάδες μετά τη γνωριμία του Μπέντζι με την οικογένεια της Κάμερον, στη Φλόριντα το σαββατοκύριακο του εορτασμού της 4ης Ιουλίου.

"Πέταξαν μέχρι το Ορλάντο και μετά ταξίδεψαν οδικώς μέχρι την Τάμπα όπου έγινε η συγκέντρωση. Ήταν ένα τέλειο διάλειμμα και πέρασαν καταπληκτικά με τα ανίψια της Κάμερον", είχε αποκαλύψει τότε μια πηγή στο ίδιο κανάλι.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω της Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie), η οποία είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδελφό του Μπέντζι, Τζόελ (Joel) δεν έχει σχολιάσει τις φήμες περί γάμου.