Μπιγιονσέ - Jay Z: μένουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία

04.08.2014
Η κοινή περιοδεία Jay Z – Μπιγιονσέ συνεχίζεται αλλά οι ειδήσεις που αφορούν το τέλος της κοινής προσωπικής τους ζωής, δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Post, η Μπιγιονσέ και σύζυγός της μένουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία παρά την κοινή τους On the Run περιοδεία.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, γίνεται λόγος και για πρόωρο τέλος της περιοδείας των 100 εκατομμυρίων δολαρίων αφού τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα ενώ η εφημερίδα υποστηρίζει πως Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι φτάνουν στα σόου με διαφορετικά μέσα και διαφορετικές ώρες.

Η περιοδεία του παντοδύναμου ζευγαριού λήγει επίσημα στις 12 και 13 Σεπτέμβρη στο Παρίσι αλλά φήμες θέλουν το ζευγάρι να μην φτάνει την τουρνέ ως την γαλλική πρωτεύουσα.

Η εφημερίδα επισημαίνει μάλιστα πως μαζί με το ζευγάρι, σε περιοδεία βρίσκονται και τουλάχιστον 4 δικηγόροι που έφτασαν εκτάκτως με σκοπό να ληθούν τυχόν διαφωνίες πριν το διαζύγιο.

Οι δικηγόροι συμβούλεψαν μάλιστα τους δύο σταρ να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση αλλά ακόμα κι εκεί οι δύο σταρ δεν συμφώνησαν στο τι έπρεπε να γραφτεί.

Ταυτόχρονα, πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ενώ η περιουσία του μεν ανέρχεται στα 550 εκ. Δολάρια τη στιγμή που η περιουσία της Μπιγιονσέ φτάνει τα 300 εκ. Δολάρια.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα Mailonline, ο ράπερ Τζέι Ζι είναι εκείνος που είναι απελπισμένος να σώσει το γάμο του και οργανώνει κοινές διακοπές με τη σύζυγο μετά το τέλος της κοινής τους περιοδείας.

Κ.Π