Γυμνή και σέξι μαμά Αγκιλέρα!

04.08.2014
Η Κριστίνα Αγκιλέρα(Christina Aguilera) είναι ίσως στην καλύτερη της φάση. Ετοιμάζεται ταυτόχρονα να γίνει μαμά για δεύτερη φορά και να παντρευτεί, θα είναι στο τραπέζι των κριτών του The Voice και του χρόνου και δουλεύει πάνω στο καινούριο της άλμπουμ. Σε ένα διάλειμμα απ’ όλα αυτά, πόζαρε και στον Μπράιαν Μπάουεν (Brian Bowen) για το νέο τεύχος του περιοδικού V σε μία σέξι φωτογράφηση με ελάχιστα και καθόλου ρούχα ενώ κάνει επίσης και μία guest εμφάνιση και ο αρραβωνιαστικιά της Ματ Ράτλερ (Matt Rutler). Και το αποτέλεσμα πάει κάπως έτσι:

Η Κριστίνα Αγκιλέρα(Christina Aguilera) είναι ίσως στην καλύτερη της φάση. Ετοιμάζεται ταυτόχρονα να γίνει μαμά για δεύτερη φορά και να παντρευτεί, θα είναι στο τραπέζι των κριτών του The Voice και του χρόνου και δουλεύει πάνω στο καινούριο της άλμπουμ.

Σε ένα διάλειμμα απ’ όλα αυτά, πόζαρε και στον Μπράιαν Μπάουεν (Brian Bowen) για το νέο τεύχος του περιοδικού V σε μία σέξι φωτογράφηση με ελάχιστα και καθόλου ρούχα ενώ κάνει επίσης και μία guest εμφάνιση και ο αρραβωνιαστικιά της Ματ Ράτλερ (Matt Rutler).

Και το αποτέλεσμα πάει κάπως έτσι: