Κι άλλος χωρισμός - μπόμπα: Η Άντζελα έμεινε χωρίς εφοπλιστή

18.07.2014
Τι να πούμε. Έχει πέσει... περονόσπορος στη showbiz και δεν προλαβαίνουμε πλέον τους χωρισμούς. Και είναι όλοι τους... μπόμπα, τι να λέμε.

Έτσι, τώρα μαθαίνουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου είναι μόνη, αφού χώρισε με τον Γιώργο Λεβεντάκη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λέγεται ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες!

Ω ναι. Η Άντζελα χώρισε και δε βγήκε σε ένα παράθυρο, δεν έγινε λίγο τζέρτζελο, όπως με προηγούμενους χωρισμούς της, όπως όλοι θυμόμαστε. Η αοιδός και ο εφοπλιστής περνούσαν σοβαρή κρίση στη σχέση τους από τα Χριστούγεννα, αλλά επειδή υπήρχε αγάπη αναμεταξύ τους ήθελαν να αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα και αν δουν αν μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα.

Αυτό, φευ, δεν έγινε και ο χωρισμός επήλθε μοιραία.... Πάντως, από τον έρωτα αυτό, που ήτο δυνατός και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μάς μένουν οι δηλώσεις της Άντζελας για τον εφοπλιστή. «Είμαι πολύ καλή ψυχή και δεν κρατάω τίποτα για μένα. Ο Γιώργος εκτίμησε αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα μου, γιατί είναι ένας κύριος, ένας πραγματικός λεβέντης» είχε δηλώσει κάποτε για εκείνον.