Η Ζιζέλ, τα φιλιά και το τρόπαιο του Μουντιάλ!

14.07.2014
Στον σημερινό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (13/7/2014) η βραζιλιάνα καλλονή είχε μια ειδική αποστολή, την οποία έφερε εις πέρας μια χαρά, όμως με πολλά... ζουμιά στο "περιθώριο".

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του φετινού Μουντιάλ ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή, στο κέντρο του Μαρακανά περπάτησαν η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) και ο διάσημος -παλαίμαχος πλέον- άσσος του αθλήματος Κάρλες Πουγιόλ (Carles Puyol) κρατώντας ένα ειδικής κατασκευής βαλιτσάκι Luis Vuitton.

Η 34χρονη βραζιλιάνα καλλονή και ο 36χρονος παλαίμαχος -πλέον- άσσος της Μπαρτσελόνα είχαν αναλάβει να κάνουν τα αποκαλυπτήρια του φετινού τρόπαιου.

Λίγο νωρίτερα, η Ζιζέλ είχε ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με τον Πουγιόλ και το βαλιστσάκι την ώρα που πήγαιναν προς το γήπεδο, ενώ στη λεζάντα φανέρωνε πως της πέρασε από το μυαλό να την "κάνει" με το χρυσό τρόπαιο...

Μαζί με την όμορφη Βραζιλιάνα ο σύζυγος, Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) ο οποίος δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του. Γενικότερα, το διάσημο ζεύγος ήταν πολύ διαχυτικό σε αυτή την δημόσια εκδήλωση και δεν νοιάστηκε στιγμή για τα μάτια που τους κοίταζαν σε κάθε στιγμή... Αυτός είναι έρωτας!!!

Για την ιστορία, το Κύπελλο σήκωσε τελικά η Γερμανία κερδίζοντας με ένα γκολ που μπήκε στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης .