Μήνυση της Τζολί για το βίντεο με τα ναρκωτικά

13.07.2014
Έξαλλη, λέγεται, ότι είναι η διάσημη ηθοποιός με την Daily Mail και το βίντεο που δημοσιοποιήσε πρόσφατα και ετοιμάζεται να της επιτεθεί νομικά.

Πριν από λίγες μέρες, σοκ προκλήθηκε όταν δημοσιοποιήθηκε βίντεο του 1999 που έδειχνε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Παρά το ότι εκείνες οι σκοτεινές μέρες δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο μυστικό, οι εικόνες ήταν αρκετά δυνατές.

Τώρα πληροφορίες της εφημερίδας "The Times" θέλουν την 39χρονη σταρ έξαλλη με την Daily Mail που έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό που της έδωσε ο Φράνκλιν Μέγιερ (Franklin Meyer), καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του προμήθευε την Τζολί με ηρωίνη και κοκαΐνη τη δεκαετία του '90.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Τζολί θεωρεί το δημοσίευμα μια απαίσια καταπάτηση της ιδιωτικής της ζωής και πως σκοπεύει να στραφεί προς τη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί.

Η είδηση αυτή έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τη σοβαρή κόντρα που άνοιξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) με τη βρετανική ταμπλόιντ κατηγορώντας της για ψευδές δημοσίευμα με πολύ έντονο τρόπο.

Η DailyMail, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον 53χρονο σταρ αλλά εκείνος δηλώνει ανένδοτος πως μια συγνώμη δεν διορθώνει το πρόβλημα.