Το Μουντιάλ "έφαγε" το στήθος της Ριάνα

07.07.2014
Το έκανε πάλι το "θαύμα" της η προκλητική τραγουδίστρια προσφέροντας την υποστήριξή της στις ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλου... ημίγυμνη. Όμως κάτι παράξενο συμβαίνει στο μπούστο της.

Η είδηση ότι η Ριάνα (Rihanna) ποζάρει γυμνή ή σχεδόν γυμνή δεν είναι καν είδηση πια. Το νέο που υπογραμμίζεται αυτή τη φορά η 26χρονη σταρ τα... πετάει για να συγχαρεί και να εμψυχώσει ομάδες που παίζουν στο Μουντιάλ.

Από πολύ νωρίς έδειξε την προτίμησή της στη Βραζιλία η Ριάνα ποζάροντας με τη σημαία της χώρας όπου και όπως μπορούσε. Ακόμη και πολύ... αφαιρετικά, όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί, στην οποία, όμως, προφανώς το μαχαίρι του photoshop "έπεσε" πολύ βαρύ και σχεδόν εξαφάνισε το στήθος της. Λεπτομέρειες...

Έχοντας ποστάρει την επάνω αριστερά φωτογραφία στο Instagram πριν από μερικές μέρες, η Ριάνα διάλεξε τον εξής τρόπο για να συγχαρεί την ομάδα της Ολλανδίας για τη νίκη της επί της Κόστα Ρίκα.

Κάλυψε το γυμνό κορμί της σε πόζα από παλιότερη φωτογράφηση με τη σημαία της χώρας και έγραψε τη λεζάντα "Για τα αγόρια μου από την Ολλανδία". Αυτά είναι... Όσο για το στήθος; Σε αυτές τις πόζες το μπούστο είναι σαφώς πιο... ενισχυμένο -σίγουρα και λόγω στάσης!!!