Μπαλατσινού: Η φωτο & το μήνυμα που... τα έλεγαν όλα!

06.07.2014
Η είδηση ότι χωρίζουν Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού έπεσε σαν μπόμπα στον κόσμο της showbiz, αφού για τους περισσότερους ήτο ξαφνικό και απρόβλεπτο.

Το ζευγάρι ουδέποτε είχε δείξει να αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του, ενώ ακόμη και πριν δύο εβδομάδες, στο φινάλε του Πρωινού mou, ο ένας ευχαριστούσε τον άλλον, ενώ στο τέλος η Μπαλατσινού χώθηκε δακρυσμένη στην αγκαλιά του συζύγου της.

Ωστόσο, η απόφαση να χωρίσουν φαίνεται ότι είχε παρθεί από καιρό κι έρχεται μία φωτογραφία της Μπαλατσινού, πριν ένα μήνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να δείξει του λόγου το αληθές. Ένα ηφαίστειο που είχε εκραγεί και τη λέξη confused να τη συνοδεύει, μπορεί τότε να μην έλεγε κάτι, όμως, τώρα μάλλον έδειχνε το αδιέξοδο της παρουσιάστριας και πόσο μπερδεμένη ήταν τελικά στην προσωπική της ζωή.

Αλλά και πριν μία εβδομάδα, είχε ανεβάσει ένα αινιγματικό τότε μήνυμα, όπου έγραφε:

«Always look forward towards your future. Fill your eyes and heart with motivation», που σημαίνει «Πάντα να κοιτάς μπροστά… προς το μέλλον σου. Τα μάτια σου και η καρδιά σου να είναι πλημμυρισμένα… με κίνητρο».