Οι αυστηρές απαγορεύσεις στον γάμο της Σίμπσον

05.07.2014
Νυφούλα ντύνεται αυτές τις ώρες η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, αλλά έθεσε πολλούς όρους. Γιατί άραγε;

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) παντρεύεται αυτές ώρες τον αγαπημένο της Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) με τον οποίο έχει ήδη δυο παιδιά -τα οποία είναι και ο λόγος που το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί ακόμη. Δεν προλάβαινε με τις εγκυμοσύνες!!

Τελικά η 33χρονη κάνει τον γάμο της ζωής, υπερπαραγωγή όπως αρμόζει στις τριήμερες εκδηλώσεις για τη γιορτή της ανεξαρτησίας που επέλεξε ως ημερομηνία.

Ο γάμος πραγματοποιείται σήμερα στο Ράντσο Σαν Υσίντρο (San Ysidro Ranch) στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια από την εταιρεία οργανώσεων εκδηλώσεων που είχε επιμεληθεί και τον πρώτο της γάμο με τον Νικ Λάσεϊ (Nick Lashey) το 2002. (Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το πρώην ζεύγος να ερμηνεύει το τραγούδι του Αλαντίν και της Γιασμίν από την ομώνυμη ταινία του Ντίσνεϊ)

Εντύπωση όμως προκαλούν οι "όροι" με τους οποίους προσκλήθηκαν οι καλεσμένοι στο μυστήριο τους οποίου έμαθαν μέσα από ένα μακροσκελέστατο μέιλ.

"Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπονται κινητά τηλέφωνα ή κάμερες στο σημείο του γάμου. Σας παρακαλούμε θερμά να αφήσετε τα κινητά σας τηλέφωνα και τις κάμερες στα δωμάτια των ξενοδοχείων σας ή στους ανθρώπους της ασφαλείας κατά την άφιξή σας", έγραφε, μεταξύ άλλον το μήνυμα, τονίζοντας ότι η ασφάλεια θα ελέγχει όλους τους καλεσμένους κατά την άφιξή τους.

"Ελπίζουμε ότι αυτό το σαββατοκύριακο να σας αφήσει με αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή", συνέχιζε η πρόσκληση ενώ ξεκαθαριζόταν ότι στο μπάρμπεκιου που θα πραγματοποιούνταν ανήμερα της 4ης Ιουλίου, τα κινητά θα επιτρέπονταν, όμως οι νεόνυμφοι ζητούσαν ταπεινά οι φωτογραφίες να κυκλοφορήσουν μόνο ανάμεσα στους καλεσμένους και όχι -καθόλου μάλιστα- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φήμες μιλούν για συμβόλαιο αστρονομικού ποσού με περιοδικό, που όμως χωρίς αμφιβολία προβλέπει αποκλειστικότητα. "Είναι πολλά τα λεφτά παιδιά", είναι, λοιπόν, σαν να λέει στους καλεσμένους της η Τζέσικα και εκείνοι, προφανώς συμμορφώνονται καθώς ακόμη δεν έχει διαρρεύσει τίποτα. Περιμένουμε τα επίσημα...