Η Σακίρα θα παίξει... μπάλα στη λήξη του Μουντιάλ

04.07.2014
Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα τραγουδήσει στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου η Κολομβιανή σταρ.

Είναι πλέον επίσημο: Η Σακίρα (Shakira) θα τραγουδήσει στην τελετή λήξης του φετινού Μουντιάλ, στις 13 Ιουλίου στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Παρότι το δικό της δεν είναι το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, η 37χρονη σταρ θα κάνει την παρουσία της και στη φετινή διοργάνωση με την πατρίδα της να αντιμετωπίζει σήμερα (4/7) τη Βραζιλία για το εισιτήριο στους 4.

Ένα μικρό "μπαχαλάκι" δημιουργήθηκε πριν από μήνες, όταν το τραγούδι του Πιτμπουλ (Pitbull) και της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) "We Are One (Ole Ole)" ψηφίστηκε ως το επίσημο τραγούδι για το Μουντιάλ της Βραζιλίας αλλά η Σακίρα έγραψε το δικό της, έβαλε τα αγόρια της να παίζουν στο κλιπ, το προώθησε και τελικά αρέσει και στους πιο πολλούς.

Τέλος πάντων, το γεγονός παραμένει ότι το ισχυρό δίδυμο τραγούδησε το δικό το τραγούδι στην τελετή έναρξης και η Σακίρα θα πει το δικό της σε αυτή της λήξης.

"Ειμαι ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω το κομμάτι αυτό στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο, για πολλούς λόγους, και πραγματικά καταλαβαίνω τι σημαίνει το Μουντιάλ για τον κόσμο, όπως και για εμένα. Αισθάνομαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και να ειμαι στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία. Οι φίλαθλοι έχουν στηρίξει πολύ αυτό το τραγούδι και… ανυπομονώ να τους το τραγουδήσω", είπε χαρακτηριστικά η Σακίρα. Αναμένουμε...

Προς το παρόν θυμηθείτε και τα δύο τραγούδια στα βίντεο που ακολουθούν.