Ο θάνατος που λύγισε την Αντζελίνα Τζολί

04.07.2014
Ο άνθρωπος του οποίου τη ζωή πραγματεύεται η τελευταία ταινία της διάσημης ηθοποιού πέθανε, βυθίζοντάς τη στη θλίψη.

Η απίστευτη ζωή του Λουίς Ζαμπερίνι (Louis Zamberini) αλλά και ο ίδιος ως προσωπικότητα είχαν συγκλονίσει την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δίνοντας στη ζωή της το νόημα που έψαχνε, όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια επανειλημμένα.

Γι' αυτό και η 39χρονη σταρ πήρε την απόφαση να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ με θέμα τη ζωή του και τίτλο "Unbroken".

Η ταινία είναι έτοιμη, η πρεμιέρα αναμένεται το Δεκέμβριο αλλά ο 97χρονος βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και πρώην Ολυμπιονίκης δεν θα προλάβει να τη δει καθώς "έφυγε" πλήρης ημερών στην αρχή της εβδομάδας.

"Δεν μπορώ να περιγράψω το μέγεθος της απώλειας. Του είμαστε όλοι ευγνώμονες, καθώς συνάντησή μας μαζί του έκανε τις ζωές μας πιο πλούσιες. Θα μας λείψει τρομερά", δήλωσε επίσημα η Τζολί.

"Μετά από μια σαραντάχρονη μάχη για τη ζωή, αναπαύθηκε ειρηνικά παρουσία της οικογένειάς του, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά που άγγιξε τις ζωές τόσων ανθρώπων. Το απερίγραπτο κουράγιο του και το αγωνιστικό του πνεύμα δεν ήταν ποτέ πιο εμφανή από αυτές τις τελευταίες του ημέρες" αναφέρεται σε ανακοίνωση των μελών της οικογένειάς του, που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Universal, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας.