Σάλος από "μηνύματα" της Μπιγιονσέ για χωρισμό

03.07.2014
Δεν μας τα λέει καλά τα πράγματα η διάσημη τραγουδίστρια. Αν και... κρυπτογραφημένα τα μηνύματα φτάνουν στον Τζέι Ζι. Λαμβάνει;

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο-ντοκουμέντο με την αδελφή της Μπιγιονσέ (Beyonce), Σολάνζ Νόουλες (Solange Knowles) να δέρνει τον γαμπρό της, Τζέι Ζι (Jay Z) οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζεύγους έχουν οργιάσει.

Οι ίδιοι φροντίζουν να τις καθυσηχάσουν, όμως να που μάλλον αλλάζει και αυτό.

Το πανίσχυρο ζεύγος της μουσικής βιομηχανίας πραγματοποιεί αυτό τον καιρό κοινή περιοδεία σε όλο τον κόσμο και μια μικρή "παρεμβασούλα" που αποφάσισε να κάνει η 32χρονη σταρ άναψε φωτιές -κυρίως στα μπατζάκια του συζύγου της.

Ένα παλιό τραγούδι της ερμήνευσε η Μπιγιονσέ αλλά άλλαξε τους στίχους πολύ ύποπτα.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο "Resentment" (=δυσαρέσκεια) και μιλά για απιστία. "Being riding with you for six years" (=πορεύομαι μαζί σου εδώ και έξι χρόνια) λένε οι στίχοι και η Μπιγιονσέ πήγε και τους πρόσθεσε ακόμη 6 χρονάκια, φτάνοντας τα 12 που είναι και όσα μετρά η σχέση της με τον διάσημο ράπερ. Τυχαίο; Αποκλείται... Δες και το εν λόγω απόσπασμα...

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα, η Μπιγιονσέ ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της φωτογραφίες από οικογενειακή επίσκεψη σε μια έκθεση γλυπτικής που επίσης προκαλεί ερωτηματικά.

Ο σύζυγος κρατά αγκαλιά την Μπλου Άιβι και η Μπιγινσε, φορώντας ένα ρομαντικό, φλοράλ φορεματάκι, θαυμάζει από απόσταση, με χέρια στη μέση, το έργο της Κάρα Γουόκερ (Kara Walker) με τίτλο "A Subtlety or the Marvelous Sugar Baby" (=Η λεπτότητα ή το Υπέροχο Ζαχαρένιο Μωρό).

Πρόκειται για ένα γιγάντιο λευκό γλυπτό από ζάχαρη που απεικονίζει μια γυναίκα με έντονα αφροαμερικανικά χαρακτηριστικά, η οποία χαρακτηρίζεται από τη δημιουργό της ως "ενδοτική αλλά και αυταρχική ταυτόχρονα".

Φουλ στα μηνύματα, λοιπόν, η Μπιγιονσέ. Ο Τζέι Ζι λαμβάνει;;;;