Κάμερον Ντίαζ: Δε γεννήθηκα για να γίνω μάνα

02.07.2014
Ποζάροντας για ακόμη μία σέξι φωτογράφηση, η διάσημη ηθοποιός εξηγεί γιατί δεν θα κάνει ποτέ παιδιά.

Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στη σόουμπιζ με ένα κορμί που… σκοτώνει, όπως αποδεικνύει περίτρανα και η πιο πρόσφατη δουλειά που έκανε για το περιοδικό "Esquire".

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μεταξύ άλλων η 41χρονη σταρ που αυτό τον καιρό ζει τον έρωτα στο πλευρό του μουσικού Μπέντζι Μάντεν (Benji Madden) μίλησε για το μητρικό ένστικτο –το οποίο, προφανώς… δεν έχει!

"Θέλει πολλή δουλειά να έχεις παιδιά. Να έχεις την ευθύνη και για άλλες ζωές εκτός από τη δική σου –αυτό δεν το ήθελα. Και βέβαια, όλα ήταν πιο εύκολα για εμένα. Ένα μωρό είναι για όλη μέρα, κάθε μέρα για 18 χρόνια. Μου αρέσει να προστατεύω ανθρώπους, όμως δεν ένιωσα ποτέ καμία έλξη για τη μητρότητα", ξεκαθάρισε μάλλον ψυχρά η Κάμερον και φυσικά δεχόμαστε τη θέση της όπως και του καθενός.

Δεν είναι όλοι γεννημένοι για να γίνουν γονείς, τι να κάνουμε…

Όσο για την ηλικία της; Η Κάμερον, η οποία τον Αύγουστο θα σβήσει 42 κεράκια στην τούρτα της, φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.



"Μου αρέσει που είμαι 41ός. Το λατρεύω. Τόσα πολλά σκ**ά εξαφανίζονται. Κυρίως ο φόβος. Είναι η καλύτερη ηλικία. Τότε είναι που η γυναίκα ξέρει ακριβώς τι κάνει και απλά δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται οι άντρες", εξηγεί η Ντίαζ με πάθος τονίζοντας ακόμη μια φορά ότι τότε σταματά ο φόβος.