Λίλι Άλεν: Κόντεψα να χάσω την κόρη μου

30.06.2014
Μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Λίλι Άλεν (Lily Allen) πέρασε πολλά μέχρι να γίνει μανούλα, αλλά τελικά καμαρώνει για τις δυο κορούλες της, την τριών ετών Έθελ και τη 16 μηνών Μάρνι.

Με αφορμή την εμφάνισή της στο φεστιβάλ του Γκλανστόνμπουρι (Glanstonbury) η 29χρονη τραγουδίστρια θυμήθηκε μια πολύ δύσκολη στιγμή που έζησε όταν η μεγαλύτερη κόρη της διαγνώστηκε με λαρυγγομαλακία.

"Πρόκειται για μια ασθένεια όπου στην ουσία καταρρέει ο λάρυγγας και το παιδί δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνο του, ενώ η αναπνοή του κάνει πολύ θόρυβο", εξήγησε η Άλεν –έχοντας αφήσει βέβαια πίσω της το "κακό" για τα καλά!

"Προσπαθούσε τόσο σκληρά να αναπνεύσει, να συνεχίσει να ζει για την ακρίβεια, και δεν κέρδιζε καθόλου βάρος γιατί ό,τι έτρωγε το κατανάλωνε ως ενέργεια στην προσπάθεια για να αναπνεύσει", θυμήθηκε με πόνο η Λίλι τονίζοντας πόσο φοβόταν ότι θα την έχανε.

"Το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να τη θηλάζω και να περνώ τις νύχτες δίπλα της κοιτάζοντάς τη", συνέχισε η Άλεν εξηγώντας πως η κορούλα της χρειάστηκε να χειρουργηθεί δύο φορές (!) από πολύ μικρή για να διορθωθεί το πρόβλημα…

Περασμένα ξεχασμένα όμως και η μικρή Έθελ παρακολούθησε τη μαμά επί σκηνής στην αγκαλιά του μπαμπά Σαμ Κούπερ (Sam Cooper). Φυσικά το κοριτσάκι φορούσε τα προστατευτικά ακουστικά, ενώ στην άκρη δεξιά, διακρίνεται και η αδελφούλα της σε άλλη αγκαλιά...