Γιατί Λόπεζ & Κάσπερ μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι;

27.06.2014
Παρά το γεγονός ότι η Τζέιιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) κι ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες άσχετα αν εμείς το μάθαμε στις αρχές Ιουνίου, ο δεύτερος δεν έχει φύγει ακόμα από το σπίτι της Λατίνας σούπερσταρ.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της Λόπεζ δήλωσε ότι ο 27χρονος χορευτής δε βιάζεται και θέλει να πάρει το χρόνο του προτού βρει το νέο του σπίτι και μετακομίσει εκεί.

Κι αν νομίζεις ότι η τραγουδίστρια ενοχλείται από αυτή την κατάσταση, πλανιέσαι πλάνη οικτρά. Ίσα ίσα της αρέσει να έχει τον πρώην μέσα στα πόδια της. Σίγουρα υπήρξε κάποια μικρή ένταση, στο πρόγραμμα είναι, αλλά αυτά έχουν ξεπεραστεί και γενικά ο χωρισμός έχει γίνει σε ήρεμο κλίμα.

Έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά τη συγκατοίκηση. Εξάλλου καμαρούλα μια σταλιά 2x3 δε θεωρείται το σπίτι της Τζένιφερ οπότε το ενδεχόμενο να στριμώχνονται λίγο απίθανο φαντάζει.

Δεδομένου δε ότι ο Κάσπερ τα πάει πολύ καλά με τα 6χρονα παιδιά της κι έχουν αναπτύξει μια στενή σχέση αυτά τα 2,5 χρόνια, του δίνει πολλούς πόντους στα μάτια της Λόπεζ.

Τόσους ώστε να σκεφτεί το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης; Μάλλον χλωμό αν και σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, δεν αρέσει καθόλου στην Τζένιφερ να είναι μόνη της πολύ καιρό. Δεν το διαχειρίζεται καλά, λένε.

Για να δούμε λοιπόν ποιός θα είναι ο επόμενος. Λες όταν βρεθεί με το καλό να φύγει πια ο Κάσπερ από το σπίτι; Εξάλλου, όπως λέει κι ο σοφός λαός μας, στους δύο τρίτος δε χωρεί και γι’ αυτό αποχωρεί.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ