Φουρέιρα: Δες πώς πανηγύρισε το γκολ του Σαμαρά

25.06.2014
«Φωτιά» πήραν τα social media μετά την επική πρόκριση της Εθνικής στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Οι celebrities του τόπου έσπευσαν να πανηγυρίσουν μέσα από τα social media, ανεβάζοντας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φωτογραφίες της Εθνικής. Βέβαια, την... τιμητική της είχε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ – πρόκριση του αγαπημένου της, Γιώργου Σαμαρά με μία τρυφερή φωτογραφία.

Όχι, τούτη τη φορά η σέξι αοιδός δεν επέλεξε μία selfie, αλλά μία φωτογραφία, όπου ο καλός της μετά το εύστοχο πέναλτι, πηγαίνει στην κάμερα και σχηματίζει με τα χέρια του μία καρδιά.

Και η Δέσποινα Βανδή έκανε το σχόλιο της γράφοντας: «Για άλλη μια φορά "impossible is nothing'! Μπράβο στην Εθνική μας!», ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους ανέβασε μία φωτογραφία όπου ο Ζορμπάς έχει πάρει τη θέση του αγάλματος του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή ξενύχτησαν με την Εθνική και μετά τη λήξη του αγώνα ο τραγουδιστής έγραψε στο Twitter «μπράβο ρε παλικάρια», ενώ η σύζυγος πρόσθεσε: «μπράβο στην Εθνική μας!!! Σκίσαμεεεεεε!». Κι επειδή δε λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή, ο Sakis Ρουβάς έγραψε: «τρέλλλλλααααααααααααααα Ελλάς».

Η Τατιάνα Στεφανίδου, πάλι, σχολίασε: «Αν έχανε το πέναλτι ο Σαμαράς θα έπεφτε η κυβέρνηση» και πρέπει να γέλασε πολύ με αυτό που έγραψε. Τώρα για το tweet του Άδωνη Γεωργιάδη: "Ο Σαμαράς έσωσε την Ελλάδα στο παρά 1... σας θυμίζει κάτι;... Ελλαδάρα!" θα αρκεστούμε να πούμε ότι... δεν περιγράφουμε άλλο!