Πολίτη: Η στενή σχέση με τον πρώην της Ματσούκα

24.06.2014
Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη από την ίδια ότι βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της, Σωτήρη Φουρτουλάκη και η ανακοίνωση εκείνου για οριστικό χωρισμό, η κοσμικογράφος δίνει τις δικές της απαντήσεις.

Μιλά για την κρίση στο γάμο της, απαντά στον πρώην σύζυγό της, ενώ για πρώτη φορά σχολιάζει τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και τη θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον πρώην της Δήμητρας Ματσούκα, Φώτη Βαλλάτο.

Για το σύζυγό της και την ανάρτηση του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε το χωρισμό τους, η Πολίτη σχολιάζει: «Δε νομίζω ότι κατάλαβε τη διάσταση που θα έπαιρνε μια ανάρτηση στο Facebook και με την λέξη χωρισμός, προφανώς και εννοούσε διάσταση, μιας και ούτε διαζύγιο έχει βγει ούτε έχει μετακινηθεί από το σπίτι. Προφανώς τον έπρηξαν, διάβασε πολλά από τα λεγόμενα μου και του ήρθε να μιλήσει με τον δικό του τρόπο»

Και προσθέτει ότι και η ίδια δεν περίμενε το όλο θέμα να είχε τόσο ενδιαφέρον. «Καλύτερα να έβαζε και το τηλέφωνο του από κάτω, για να μην τραβάω μόνο εγώ αυτό το κουπί. Ειλικρινά δεν φανταζόμουν πόσο ενδιαφέρον θα τραβούσε το όλο θέμα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις φήμες ότι έχει έρθει κοντά με το νεαρό δημοσιογράφο και πρώην της Ματσουκα, η Πολίτη λέει: «Ο Φώτης-τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια-είναι όντως πολύ κοντά μου και ενώ φαινομενικά έχουμε διαφορές, έχουμε και πολλά κοινά. Λειτουργεί σαν «μούσα» μου, ανοίγοντας μου ορίζοντες και βοηθώντας με σε μια δύσκολη περίοδο. Το ίδιο κάνω κι εγώ για εκείνον. Στο Facebook είναι καταχωρημένος στα close friends» Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Πηγή: Real News