Θεοδωρίδου: Ο τσαμπουκάς σε γήπεδο!

23.06.2014
Μην την βλέπεις τη Νατάσσα Θεοδωρίδου με τις ακριβές τουαλέτες και με ένα πιο... συντηρητικό στυλ. Η αοιδός είναι φανατική των γηπέδων και τσαμπουκάς, αν το σηκώνει η περίσταση.

Και για του λόγου το αληθές, πριν χρόνια παραλίγο να έρθει στα χέρια με έναν οπαδό μέσα στο γήπεδο. Εξάλλου, η Νατάσσα έχει οικογενειακή σχέση με το ποδόσφαιρο, αφού ο αδελφός της, Θαλής είναι βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη στην ομάδα της Καλλονής.

Η αοιδός σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε ένα σκηνικό που συνέβη σε γήπεδο με πρωταγωνίστρια την ίδια και πώς στο τσακ δεν πιάστηκε στα χέρια με έναν φίλαθλο.

«Το 1996, εγκαταλείψαμε και οι δύο (σ.σ. εννοεί τον αδελφό της, Θαλή) τη γενέτειρά μας, τη Θεσσαλονίκη. Εγώ μετακόμισα στην Αθήνα, με σκοπό να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Ο Θαλής μόλις είχε ολοκληρώσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αποφάσισε όμως να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου από το μετερίζι της προπονητικής, απαντώντας θετικά σε πρόταση που δέχτηκε από την τοπική ομάδα της Ζακύνθου. Κανονίσαμε να τον δω για πρώτη φορά επί τω έργω σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Κόρινθο. Τον συνάντησα στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε η αποστολή της Ζακύνθου, και από εκεί πήγαμε μαζί στο γήπεδο», εξιστορεί η τραγουδίστρια.

Και συνεχίσει αποκαλύπτοντας την εμπειρία της στην κερκίδα, ειδικά όταν δεν πήγαν καλά τα πράγματα για την ομάδα του αδελφού της. «Δεν άργησε η "μουρμούρα" της κερκίδας με τον αδελφό μου να βρίσκεται στο επίκεντρο και εμένα έτοιμη να ορμήξω σε αυτούς που τα έχωναν στον προπονητή. Σηκώθηκα από το κάθισμά μου και, χωρίς δεύτερη σκέψη, ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί τους! Λογομαχήσαμε για κάμποση ώρα, άκουσα πολλά, ευτυχώς, όμως, η παρεξήγηση λύθηκε γρήγορα», αποκάλυψε στην ιστοσελίδα coppa.

Πάντως, μετά από εκείνο το σκηνικό, η Θεοδωρίδου ούτε που διανοήθηκε να κάνει again τσαμπουκά στο γήπεδο. Κιουρία σωστή είναι στις κερκίδες.