Μούφα το τατουάζ της Γκρίφιθ! Ακόμη εκεί είναι!

20.06.2014
Παιχνιδάκια κάνει, φαίνεται, η διάσημη φρεσκοχωρισμένη ηθοποιός με το μέικ απο της και δεν της "βγαίνουν" όπως θα ήθελε.

Η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) χώρισε από τον Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) πολύ πρόσφατα και θέλοντας να δείξει πόσο γρήγορα γύρισε σελίδα στη ζωή της, είπε να σβήσει τον πρώην αγαπημένο της και από τεράστιο τατουάζ σήμα κατεθέν στο μπράτσο της.

Και ξεκίνησε σταδιακά...

Πριν από δύο μέρες εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση έχοντας σβήσει μόνο το "Αντόνιο" και αφήνοντας την καρδιά γύρω του όπως ήταν.

Χθες περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Ταορμίνα έχοντας σβήσει τελείως όλο το τατουάζ.

Όμως όχι! Και η αλήθεια έλαμψε -ή μάλλον... ξέβαψε- όταν στο τέλος της εκδήλωσης, η 56χρονη σταρ ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο "Promesse Taormina Award".

Εκεί, όπως βλέπετε στην αρχή του θέματος και στη συνέχεια το πράγμα έγινε ξεκάθαρο. Μπορεί να έχει όντως σκοπό να τον σβήσει τον Αντόνιο από την καρδιά της η Μέλανι. Μπορεί να θέλει να σβήσει και την καρδιά. Όμως προς το παρόν, τα καλύπτει απλά με βαρύ μέικ απ και κατά πώς φαίνεται όχι καλής ποιότητας αφού είχαμε και αποκαλυπτήρια!!!! Ας προσέξει λίγο στη συνέχεια γιατί αυτό μπορεί να είναι και λίγο αστείο -για να μην πούμε γελοίο.

Και βέβαια, επειδή "ρόδα είναι και γυρίζει" διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις για έναν έρωτα -συμπεριλαμβανομένου και του τατουάζ γκουμούτσα- και προστάτεψε τον εαυτό σου.