Χώρισε ο Νίκος Βέρτης;

18.06.2014
Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Βέρτης είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τον Τύπο με την προσωπική τους ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι ελάχιστες είναι οι σχέσεις του που έχουν γίνει γνωστές. Πριν λίγους μήνες, κυκλοφορήσαν φωτογραφίες του με μία αγνώστων στοιχείων μελαχρινή καλλονή και πολλοί έκαναν λόγο για το νέο έρωτα στη ζωή του.

Τώρα μαθαίνουμε από το περιοδικό Ciao, ότι ο έρωτας αυτός δεν ευδοκίμησε και το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από 4 μήνες σχέσης. Η κοπέλα - για την οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα - ζούσε εκτός Αθηνών και ως φαίνεται η απόσταση στάθηκε εμπόδιο στον έρωτα τους, αφού δυσκόλευε την καθημερινή επαφή τους.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φίλοι του ζευγαριού προσπάθησαν να τους τα ξαναβρούν, αλλά τζίφος. Πάντως, ο Βέρτης το έριξε στην εργασιοθεραπεία - είθισται άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις - αφού ετοιμάζεται για τη συναυλία του στο Ισραήλ αλλά και την έναρξη των νυχτερινών εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη.