Κάνιε: Μόνο με την Κιμ μου σηκώνεται τόσο

18.06.2014
Πικάντικες αποκαλύψεις για τη σύζυγό του κάνει ο νιόπαντρος ράπερ και "διατί να τις κρύψει άλλωστε";

Ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) είναι τρελός καψούρης με την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και κατά πως φαίνεται εδώ και πολλά χρόνια.

Τώρα δηλαδή που την παντρεύτηκε με δόξες και τιμές, δεν πρέπει να έχει καλύτερο.

Και επειδή είναι και "έξω καρδιά" ο 35χρονος ράπερ και δεν ντρέπεται να παραδεχτεί δημοσίως τα συναισθήματά του, εξήγησε χωρίς δισταγμό στα βραβεία Cannes Lions πώς ακριβώς κατάλαβε ότι εκείνη ήταν "η μία και μοναδική".

"Δεν μπορώ να είμαι με κανένα άλλο κορίτσι εκτός από την Κιμ γιατί εκείνη είναι το κορίτσι της οποίας τις φωτογραφίες κοιτάζω περισσότερο και μου σηκώνεται περισσότερο", παραδέχτηκε ο θερμόαιμος Κάνιε και… "αμαρτία ουκ έχει".

Η κουβέντα βέβαια προχώρησε λίγο ακόμη και έφτασε και στην "ιδιοφυία" του Κάνιε, που μαζί με τον τρόπο με τον οποίο τον μεγάλωσαν οι δικοί του δεν του επιτρέπει παρά να έχει σχέσεις μόνο με το Νούμερο Ένα από κάθε τομέα.

"Δεν μπορώ να δουλέψω με άλλον εκτός από τον Τζέι Ζι (Jay Z) γιατί είναι το Νούμερο Ένα. Δεν μπορώ να εκπροσωπώ άλλη εταιρεία εκτός από τη Louis Vuitton γιατί είναι το Νούμερο Ένα". Τάδε έφη Κάνιε Γουεστ και τα σχόλια περισσεύουν.

Στο βίντεο κλιπ που ακολουθεί δείτε το ζευγάρι σε περιπτύξεις που, όπως μπορείτε να φανταστείτε, σχολιάστηκαν πολύ και ποικιλοτρόπως... Εκείνοι πάντως το απόλαυσαν χωρίς αμφιβολία...