Βανδή: Η άγνωστη φιλανθρωπική πλευρά της

18.06.2014
Τη Δέσποινα Βανδή την ξέραμε ως τη μεγάλη σταρ της δισκογραφίας. Μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice» ανακαλύψαμε μία άλλη πλευρά της

αυτή που είναι στην καθημερινότητα της με τους φίλους της: απλή, δοτική, με χιούμορ και ειλικρινής. Τώρα, μαθαίνουμε ότι η Bανδή δεν είναι μόνο αυτά, αλλά έχει κι άλλη μία πλευρά που τη γνωρίζουν μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι.

Η τραγουδίστρια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βοηθά αθόρυβα και ουσιαστικά συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές, είναι πάντα κοντά στους αδύναμους και σε εκείνους που έχουν πρόβλημα επιβίωσης, όπως αναφέρει δημοσίευμά του Secret.

Μάλιστα, πρόσφατα στήριξε μια πολύτεκνη οικογένεια, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, σε ένα από τα live του «Voice», γνωρίστηκε με ένα κορίτσι 14 ετών. Και μόλις έμαθε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η οικογένεια της, θέλησε να βοηθήσει. Έτσι, ήρθε σε επικοινωνία με τους γονείς του κοριτσιού, γνώρισε τα αδέρφια της και άρχισε να βοηθά με διάφορους τρόπους την οικογένεια. Άτομα που γνωρίζουν καλά την περίπτωση λένε πως ο πατέρας την αποκαλεί «Αγία Βανδή», καθώς οι πράξεις της τους έχουν συγκινήσει όλους.

Πηγή: Secret