Παππά-Βαρβιτσιώτης: Η απάντηση στο σάλο με τη φωτογραφία

17.06.2014
Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσίευση από το Πρώτο Θέμα, φωτογραφίας που απαθανατίζει την Χριστίνα Παππά με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να γευματίζουν στην Πάρο και ο υπουργός να έχει βάλει το χέρι του μέσα από το καφτάνι της ηθοποιού.

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει μεταξύ τους. Οι ίδιοι δηλώνουν ξεκάθαρα ότι είναι φίλοι χρόνια τώρα, αλλά πολλοί δεν πείστηκαν. Γιατί αναρωτιούνται οι... άπιστοι Θωμάδες: Τι έκανε το χέρι του υπουργού χαμηλά τόσο χαμηλά στο πόδι της; Το έβαλε να... ξαποστάσει;

Η Παππά δίνει τη δική της απάντηση για το πιο διάσημο «χούφτωμα» της showbiz. «Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο. Είναι φίλος μου πολλά χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε έξω μαζί. Όταν το είδα τον πήρα τηλέφωνο και του είπα αστειευόμενη: "Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς"» είπε.

Ο Βαρβιτσιώτης, πάλι, μάλλον δεν είδε την αστεία πλευρά της ιστορίας, όπως η επί 15 χρόνια φίλη του. «Θέλω να απασχολώ τον Τύπο για αυτή τη δουλειά την οποία κάνουμε αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, την εξάρθρωση μια τεράστιας σπείρας ναρκωτικών και ελπίζω να απασχολούνται τα Μέσα πολύ περισσότερο με αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου» είπε.