Δες τον Τύριον Λάνιστερ έφηβο με... χαίτη!

05.06.2014
Έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στην τηλεοπτική επιτυχία "Game Of Thrones" ερμηνεύει ο Πίτερ Ντίνκλεϊτζ, ο οποίος, φυσικά, υπήρξε και μαθητής!

Η επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς "Game Of Thrones" δεν έχει προηγούμενο, με την οικογένεια των Λάνιστερ (Lannister) να παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ο Πίτερ Ντίνκλεϊτζ (Peter Dinklage) ερμηνεύει συγκλονιστικά τον Τύριον Λάνιστερ (Tyrion Lannister) κερδίζοντας όχι μόνο ένα βραβείο Έμι αλλά και εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, ο 44χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στην τελευταία των "X Men" δίπλα στον Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) δεν φύτρωσε, εξ ου και η φωτογραφία του από σχολικό λεύκωμα του 1985 που εμφανίστηκε στον ιστότοπο Reddit, από όπου και τη μεταφέρουμε.

Πιστός στις στυλιστικές επιταγές της εποχής, ο Ντίνκλεϊτζ λανσάρει χτένισμα "φουσκωμένη χαίτη" ενώ το κουλ ύφος που τον χαρακτηρίζει και σήμερα φαίνεται ότι υπήρχε ανέκαθεν!

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Πίτερ είναι παντρεμένος από το 2005 με τη σκηνοθέτη Έρικα Σμιτ (Errica Schmidt) και έχουν μαζί μια κορούλα, τη δύο ετών Ζέλιγκ (Zelig).