Τζέσικα Σίμπσον: έτσι έγινε τίγκα στους μυς

02.06.2014
Το κορμί της, δεν θυμίζει σε τίποτα την τροφαντή έγκυο πριν 3 χρόνια. Η Τζέσικα Σίμπσον, μετά από 2 εγκυμοσύνες και γέννες, έχει αποκτήσει γραμμωμένο σώμα που θα ζήλευαν πολλές 20χρονες.
Ο γάμος της στις 4 Ιουλίου στη Σάντα Μπάρμπαρα, ώθησε την σέξι Τζέσικα να ιδρώσει το κορμί της πάνω στον διάδρομο, διανύοντας 9,5 χιλιόμετρα την ημέρα.

Παράλληλα με το διάδρομο, η Τζέσικα μιλάει στο τηλέφωνο, βλέπει τηλεόραση και ουσιαστικά περνά τη μισή της μέρα τρέχοντας και διανύοντας χιλιόμετρα.

Η 33χρονη πόσταρε και φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram που φαίνεται πως έχει γραμμώσει ενώ να θυμίσουμε πως η Σίμπσον υπήρξε 95 κιλά στα πιο παχουλά της ενώ πλέον ζυγίζει μόλις 49 κιλά.

Η Σίμπσον νιώθει πως το σώμα της είναι σήμερα πιο φιτ σε σχέση με τα 20 χρόνια ενώ και η διατροφή της ηθοποιού έχει αλλάξει και η Τζέσικα έχει ξεχάσει τις φτερούγες και την πίτσα αλλά και τα κοκτέιλ μαργαρίτας, ενώ τρέφεται με δημητριακά ολικής άλεσης, σάντουιτς, ψάρι και ψητό κοτόπουλο.

Η 33χρονη σταρ είναι και το πρόσωπο της εταιρίας The Weight Watchers, οι οποίοι τονίζουν πως η Σίμπσον ακολουθεί πιστά τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται και παρέα με τον Χάρλει Πάστερνακ (Harley Pasternak ) τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα.

Αγαπημένες ασκήσεις: βαθιά καθίσματα και προβολές σε άπειρες επαναλήψεις

Αγαπημένες τροφές: smoothies, αμύγδαλα, γιαούρτι, μήλο, σέλινο και φυστικοβούτυρο.