Αποκάλυψη: Η ατάκα του Κλούνεϊ που "έριξε" την Αμάλ

12.05.2014
Για γάμο ετοιμάζεται ο 53χρονος γόης του κινηματογράφου και σήμερα μαθαίνουμε πώς το κατάφερε το κορίτσι –που δεν ήθελε, δηλαδή!!!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) παντρεύεται. Για όσους δεν το έχουν χωνέψει ακόμη, ας το πούμε άλλη μια φορά: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύεται!

Τυχερή θνητή, η λιβανέζικης καταγωγής μεγαλοδικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) η οποία, λέγεται ότι στην αρχή του έκανε τη δύσκολη του σταρ. Τρεις φορές αρνήθηκε, λέει, να του δώσει το τηλέφωνό της.

Εκείνος όμως, βρήκε την ηλεκτρονική της διεύθυνση και της έστειλε μια βροχή από μέιλ γραμμένα με το γνωστό του χιούμορ, μεταξύ των οποίων και ένα πολύ έξυπνο που τελικά την "κατάφερε".

"Πιστεύω ότι ο λεγόμενος πιο καυτός άντρας στον κόσμο θα έπρεπε να γνωρίσει την πιο καυτή δικηγόρο ανθρώπινων δικαιωμάτων στον κόσμο", έγραφε στο μέιλ του ο Κλούνεϊ, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Mirror" και η 36χρονη Αμάλ επείσθη να του δώσει μια ευκαιρία… Μάλιστα!

Όπως και να συνέβη το πράγμα, πάντως, γεγονός είναι ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι θα είναι παντρεμένο μέχρι τον Σεπτέμβριο ενώ μόλις χθες γιόρτασαν τον αρραβώνα τους σε ένα πάρτι με διάσημους καλεσμένους, όπως η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και ο σύζυγός της, Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) και ο Μπόνο (Bono) των U2. Και πάλι η ώρα η καλή…

Στο μεταξύ, η πιο πρόσφατη πρώην του Τζορτζ, Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kiebler) έχει ήδη παντρευτεί και περιμένει το πρώτο της παιδάκι με ανυπομονησία.