Καρντάσιαν: Ιδού όλη η αλήθεια για τον γάμο μου

08.05.2014
Τα πράγματα στη θέση τους θέλει να βάλει η ριάλιτι σταρ λίγο πριν ντυθεί νυφούλα.

Οι φήμες σχετικά με τον επικείμενο γάμο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) έχουν οργιάσει και έτσι η ίδια η πιο άμεσα ενδιαφερόμενη αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με 7 απανωτά τιτιβίσματα στο Twitter. Τα οποία μάλιστα έγραψε με πιο μεγάλα και έντονα γράμματα. Μην τυχόν και τα "χάσει" κανείς…

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

"Βλέποντας τόσες πολλές και διαφορετικές αναφορές δεν θα αρχίσω να τις σχολιάζω όλες όμως μερικές θέλω να ξεκαθαρίσω", έγραψε στο πρώτο μήνυμα προς τους 21,1 εκατομμύριο ακολούθους της η 33χρονη μέλλουσα νυφούλα. Και ακολούθησαν τα εξής:

"1. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη"

"2. Δεν θα βιντεοσκοπήσουμε τον γάμο για το Keeping Up With The Kardashians. Θα δείτε τα πάντα μέχρι εκείνη τη στιγμή και αμέσως μετά".

"Όσο και να θέλουμε να μοιραστούμε αυτές τις αναμνήσεις στην κάμερα, αποφασίσαμε να τις κρατήσουμε κοντά στην καρδιά μας & να τις μοιραστούμε μέσω φωτογραφιών".

"3. Δεν έχει κυκλοφορήσει καμία λίστα με καλεσμένους. Βλέπω ψεύτικες. Ιδιαίτερα μία που μόλις διάβασα για 1600 ανθρώπους. Είναι ΠΟΛΥ μικρή και ιδιωτική".

"4. Βλέπω όλα αυτές τις ψεύτικες λήψεις με εμένα και το νυφικό. Κανείς δεν έχει δει το νυφικό μου. Όλες αυτές οι φωτογραφίες είναι παλιές ή επεξεργασμένες".

"Αυτά είναι όλα. Αν δεν τα ακούσετε τα νέα από εμάς, παρακαλώ να μην πιστεύετε αυτές τις ανοησίες".

Ό,τι πεις Κιμ. Περιμένουμε ανακοινώσεις λοιπόν. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η επικρατέστερη ημερομηνία για τον γάμο είναι η 24η Μαΐου, χωρίς, ωστόσο η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους. Αν κρατήσουμε όσα είχε πει η Κιμ παλιότερα νυφούλα θα ντυθεί μέσα στο καλοκαίρι.