Η Σαλαγκούδη «ξεμυάλισε» το αγόρι της Ματσούκα;

08.05.2014
Ένα απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο αποκαλύπτει τούτη την εβδομάδα το περιοδικό Ciao με πρωταγωνιστές την Ανθή Σαλαγκούδη, το νέο της σύντροφο και τη... Δήμητρα Ματσούκα.

Η Σαλαγκούδη, που λες, τον τελευταίο καιρό βγαίνει με τον γνωστό θεατράρχη, Φάνη Κιρκινέζο και τα δημοσιεύματα μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα, που έχει... εκμηδενίζει την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Βλέπεις, η δημοσιογράφος μετά το πέρασμα της στην κρατική τηλεόραση, που είχε προκαλέσει απίστευτες αντιδράσεις και σχόλια, επέστρεψε στη συμπρωτεύουσα.

Ο νέος της σύντροφος ζει στην Αθήνα, οπότε το ζεύγος κάνει κάθε τόσο ταξίδια για να βρίσκονται από κοντά. Ωστόσο, το Ciao αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο του μεγάλου τούτου έρωτα, όπου θέλει τη Σαλαγκούδη να «ξεμυάλισε» τον Κιρκινέζο, ενώ εκείνος ήταν ζευγάρι με τη Ματσούκα! Ή ήταν ζευγάρι στα τελειώματα. Αν και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα η σχέση του με τη σέξι ηθοποιό, για ένα διάστημα οι φήμες «οργίαζαν» ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Και σύμφωνα τώρα με το δημοσίευμα, το ειδύλλιο τους έληξε άδοξα όταν εκείνος γνώρισε την Σαλαγκούδη που του πήρε, σου λέει, τα μυαλά στην κυριολεξία. Παφ. Άλλοι, πάλι, λένε ότι η σχέση του Κιρκινέζου συνέπεσε με την επανασύνδεση της Ματσούκα με τον Γιάννη Φιξ. Κι επειδή κοντεύει να «καεί» ο εγκέφαλος μου από τη μπερδεμένη ερωτική ίντριγκα, σταματώ εδώ.