Σόκαρε η Ρόμπερτς στο μνημόσυνο της αδελφής της

08.05.2014
Η διάσημη ηθοποιός παραβρέθηκε σε εκδήλωση που έγινε για τη μνήμη της αδελφής της που αυτοκτόνησε τον Φεβρουάριο και είπε πολλά, "σκληρά" και "παράξενα" λόγια.

Πριν από τρεις μήνες η είδηση ότι η ετεροθαλής αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts), Νάνσι Μόουτς (Nancy Motes), αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα γράμμα-κόλαφο για την οικογένειά της και τη σταρ ειδικότερα κατηγορώντας τη για πολλά και διάφορα προκάλεσε πολλά και ποικίλα σχόλια.

Τώρα, το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε όχι μόνο να παραβρεθεί στην εκδήλωση που τελέστηκε για τη μνήμη της άτυχης Νάνσι, συνοδεύοντας τη μητέρα τους, Μπέτι Λου (Betty Lou), αλλά να μιλήσει κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Radar Online, το μνημόσυνο, που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη της Τζόρτζια, κράτησε περίπου μία ώρα και 20 λεπτά και μεταξύ άλλων η Ρόμπερτς εξέφρασε τον "θαυμασμό της για την αδελφή της και αυτό που έκανε". Αφού είχε πει ότι ήθελε να την… καρυδώσει!

Παρότι, σύμφωνα με τον αρραβωνιαστικό της Μόουτς, Τζον Ντίλμπεκ (John Dilbeck) το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε εκείνη ήταν να βρίσκεται η αδελφή της στην τελετή, εκείνη όχι μόνο πήγε, αλλά αποφάσισε να ανοίξει και το στοματάκι της.

Αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν στον Enquirer ότι η διάσημη ηθοποιός σόκαρε τους παραβρισκόμενους καθώς μίλησε με μεγάλο θυμό για τη νεκρή αδελφή της.

"Η Τζούλια είπε ότι σαν αδελφή της, ήθελε απλά να της στρίψει το λαρύγγι γιατί δεν επέτρεπε στον εαυτό τη σαν δει τη χαρά που έρχεται με το κάθε πρωινό", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι οι θλιμμένοι φίλοι τα έχασαν όταν άκουσαν τη συνέχεια.

"Είπε ότι η αδελφή της πήρε τον έλεγχο και έδωσε τέλος στον πόνο όταν δεν είχε άλλον τρόπο να τον αντιμετωπίσει, και ότι η ίδια τη θαυμάζει για τη δύναμη που βρήκε για να κάνει αυτό που έκανε, να σταματήσει τον πόνο", συνεχίζουν οι πηγές.

Η Ρόμπερτς εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, μπεζ καμπαρντίνα και μεγάλα μαύρα γυαλιά ενώ συνόδευε τη μητέρα και την αδελφή της, Λίζα.