Τζολί: "Δρομολογείται ο γάμος με τον Μπραντ"

08.05.2014
Η διάσημη ηθοποιός επιβεβαιώνει ότι θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της.

Στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας της ταινίας με τίτλο "Malficent" η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρέθηκε στο Παρίσι, όπου και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα "Le Parisien" η 38χρονη σταρ μίλησε μεταξύ άλλων και για τα σχέδια γάμου που έχει με τον επί 9 χρόνια σύντροφο και αρραβωνιαστικό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Αρχικά ο δημοσιογράφος ρώτησε την Αντζελίνα σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να ξαναβρίσκεται με τον αγαπημένο της στη μεγάλη οθόνη 10 χρόνια μετά την ταινία "Mr & Mrs Smith" που υπήρξε μοιραία και για τη ζωή τους.

"Ναι, έχω γράψει το σενάριο ενός φιλμ όπου ο Μπραντ και εγώ έχουμε μοιραζόμαστε ρόλους. Το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά", απάντησε η Τζολί ενώ η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό γύρισε σε πιο προσωπικά θέματα.

"Και ο γάμος;", ρώτησε ο δημοσιογράφος. "Συνεχίζουμε να είμαστε αρραβωνιασμένοι, αλλά είναι ένα σχέδιο το οποίο σκεφτόμαστε πολύ. Ναι, θα παντρευτούμε. Είναι προγραμματισμένο", απάντησε κοφτά η Αντζελίνα, χωρίς όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το θέμα είναι αν προλάβουν να φορέσουν την κουλούρα πριν από τον κολλητό Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) ο οποίος τους "βγήκε στη στροφή" τρελό αουτσάιντερ και δεν αποκλείεται να ντυθεί γαμπρός νωρίτερα.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως ο Πιτ υπήρξε παντρεμένος μια φορά με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) σε έναν γάμο που κράτησε πέντε χρόνια (2000 - 2005) ενώ η Τζολί έχει ήδη ντυθεί νυφούλα δύο φορές. Το 1996 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ (Johny Lee Miller) με τον οποίο χώρισαν έναν χρόνο αργότερα, μεν, αλλά το διαζύγιό τους βγήκε το 1999, ενώ και ο γάμος της με τον επίσης ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billly Bob Thornton) κράτησε τρία χρόνια (2000 - 2003)