Έφτασε και η πέμπτη κόρη του Μπρους Γουίλις

08.05.2014
Ακόμη ένα κοριτσάκι για τον διάσημο ηθοποιό. Η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ γέννησε τη δεύτερη κόρη τους.

Περιτριγυρισμένος από γυναίκες και μόνο από γυναίκες στο σπίτι του ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) καθώς εκτός από μια πρώην και μια νυν σύζυγο, μετρά σήμερα πέντε (!) κόρες.

Η 35χρονη Έμα Χέμινγκ (Ema Hemming), με την οποία ο 59χρονος σταρ είναι παντρεμένος από το 2009 και έχουν ήδη την 2 ετών Μέιμπελ Ρέι (Mabel Ray) μαζί, γέννησε τη Δευτέρα τη μικρή Έβελιν Πεν (Evelyn Penn).

"Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας", ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού τονίζοντας πόσο ευτυχισμένη είναι η Μέιμπελ Ρέι που έχει μια καινούρια αδελφούλα.

Οι μεγάλες κόρες του Μπρους από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) ετοιμάζονται να τον κάνουν παππού! 25 ετών η Ράμερ (Rumer), 22 η Σκάουτ (Scout) και 20 η Ταλούλα (Tallulah).

Όσο για τον ίδιο τον… "πασά Γουίλις"; Ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει τρισευτυχισμένος που έχει όλο γυναίκες δίπλα του ενώ δεν χάνει ευκαιρία να παραδεχτεί ότι η δουλειά του πατέρα είναι η πιο υπέροχη στον κόσμο.

"Όταν είμαι στο σπίτι με την οικογένειά μου νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου", εξηγεί συγκεκριμένα ο Μπρους τονίζοντας πως η οικογένειά του έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το κέντρο της ζωής του και το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο.