Ηρώ: Η έντονη ενόχληση για το γιο της

29.04.2014
Πολλή κουβέντα έχει γίνει μετά την πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε η Ηρώ για το γιο της και το πρόβλημα που πέρασε με το όνομά του.

Όπως επίσης και με τις τραγελαφικές καταστάσεις που έζησε για να του βγάλει διαβατήριο.

"Όταν πήγα να βγάλω διαβατήριο στο γιο μου βρέθηκα μπροστά σε καταστάσεις τραγελαφικές. Λες και ζούσαμε 50 χρόνια πίσω. Ο Γιώργος ήταν πολύ μωρό ακόμα και τους είπα ότι θα δηλωθεί με το δικό μου επώνυμο και δεν το δεχόταν το σύστημα! Δεν δεχόταν το κομπιούτερ κενό στο όνομα πατρός - γιατί ο Γιώργος δεν έχει όνομα πατρός. Τον πέταξε έξω το σύστημα» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Αυτά πριν λίγες μέρες. Γιατί όταν τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και τη ρ’ώτησαν για το θεμα αυτό, η Ηρώ δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της. «Δεν είναι κάτι που προτίθεμαι να το συζητήσω αυτή τη στιγμή μαζί σας» είπε στους ρεπόρτερ. Αν και στη συνέχεια εξήγησε: «Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι αυτά είναι προβλήματα που συναντάμε στην καθημερινότητα, πάρα πολλοί από εμάς στις δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες δεν εννοούν να καταλάβουν ότι οι κοινωνίες προχωράνε και ότι οι μονογονεϊκές οικογένειες είναι μια πραγματικότητα».