Τσιντικίδου: Τα «βρόντηξε» κι έφυγε από την Ελλάδα

29.04.2014
Πίσω της αποφάσισε να αφήσει τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος η Μαρίνα Τσιντικίδου και μακριά στα ξένα, βλέπει με αισιοδοξία και χαμόγελο το μέλλον της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς που είδε το όνομα της να εμπλέκεται σε μία περίεργη ιστορία με κυκλώματα και ουσίες και που έζησε τον πόνο της απώλειας δικών της ανθρώπων, χαμογελά ξανά κι ας είναι καλά γι αυτό ο έρωτας που ήρθε από μακριά.

Πρόσωπα από το περιβάλλον της Τσιντικίδου μιλούν στο περιοδικό secret για τη νέα της ζωή στη Μαρτινίκα, όπου ζει τους τελευταίους 14 μήνες με το σύντροφο της. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος, ελληνικής καταγωγής, βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές. Η γνωριμία τους ήταν τυχαία και ο έρωτας τους κεραυνοβόλος.

«Η βασική αιτία που έφυγε ήταν ο έρωτας και μάλιστα στάθηκε αφορμή να ασχοληθεί και με το αντικείμενο των σπουδών της, που είναι Business Administration και ήταν κάτι που πάντα ήθελε να κάνει. Έστειλε αμέσως βιογραφικό στην εταιρεία όπου δούλευε και ο αγαπημένος της και στην οποία ζητούσαν κόσμο για διάφορες θέσεις και μαζί με άλλους 10 Έλληνες ξεκίνησε να δουλεύει στο γραφείο» αποκαλύπτει φίλος της