Σοφία Βεργκάρα: μυστικά για σέξι καμπύλες στα 40

28.04.2014
Στα 41 της χρόνια, η εντυπωσιακή ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα ποζάρει πιο φιτ πό ποτέ για: λογαριασμό του περιοδικού "Women's Health".

Ποζάροντας με μικροσκοπικό σλιπ από μπικίνι, και με χαμόγελο ολόλευκο, η Σοφία παραδέχεται πως πλέον νιώθει σέξι γυμνάζοντας τους γλουτούς της:

"Πάντα ήμουν ξακουστή για τα στήθια μου. Αυτό με τσάντισε. Γιατί διαθέτω και ωραίο πισινό".

Εν το μεταξύ, το τόσο χυμώδες και γυμνασμένο σώμα της, κάνει τη Βεργκάρα να νιώθει καυτή και στο κρεβάτι και εύχεται ο αγπημένος της Νικ να την θεωρεί τίγρη στο κρεβάτι.

Το κλειδί πάντως, σύμφωνα με τη λατίνα ηθοποιό, είναι να νιώθεις σέξι κάθε στιγμή:

"Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να νιώθουν σέξι όταν ξυπνάνε. Εγώ θέλω να κάνω το μπάνιο μου, να φτιάξω τα μαλλιά μου, να μακιγιαριστώ και τότε νιώθω θεά. Εγώ είμαι λατίνα και θέλω να ντύνομαι, να γυμνάζομαι, να βάφομαι για τα αρσενικά κι όχι για να με βλέπουν οι άλλες γυναίκες. Για παράδειγμα, ποτέ δεν θα αδικούσα τα οπίσθια μου φορώντας ένα φαρδύ τζιν παντελόνι"!

Κι αν ανησυχείς για τα ψεγάδια στο σώμα σου, η Σοφία πιστεύει πως ακόμα κι έτσι πρέπει να είσαι περήφανη με ό,τι διαθέτεις και να το φροντίζεις:

"Αν δεν έχεις τέλειους κοιλιακούς δεν πειράζει, φρόντισε όμως να μην κυκλοφορείς στο σπίτι και χωρίς σουτιέν, με πεσμένα στήθια".

Δες κι ένα πρόγραμμα ασκήσεων για κορμί σαν της Βεργκάρα