Η Μαράια Κάρεϊ σπαταλά 50.000 δολάρια σε τρίχες

25.04.2014
Αυτό θα πει κακομαθαίνω τα ζωάκια μου. Δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) ξοδεύει περί τις 50.000 δολάρια για την περιποίηση του τριχωτου των ζώων της.

Η ποπ σταρ διαθέτει 8 κουταβάκια, τα οποία και φροντίζει να ζουν στην πολυτέλεια. Τα 8 σκυλάκια που ακούν στα ονόματα Cha Cha, Jackie Lambchops, JJ (also known as Jack), Jill E Beans, Squeak E Beans, The Good Reverend Pow Jackson, Pipitty L Jackson και Mutley P Gore Jackson απολαμβάνουν κάθε μήνα κούρεμα και χτένισμα στο σπα Rainbow Pet με κόστος 80 δολάρια το καθένα.

Τα κουταβάκια απολαμβάνουν κι άλλες φροντίδες όπως ταϊλανδέζικο μασάζ, μάσκες προσώπου με μούρα και μανικιούρ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα 47.000 δολάρια το χρόνο τα πληρώνει η ίδια η Κάρεϊ που δεν περιμένει να της γίνει κάποιο σκόντο στην τιμή.

Η πηγή της εφημερίδας αναφέρει μάλιστα πως δεν είναι μόνο το σπα το οποίο απολαμβάνουν τα τετράποδα της διάσημης ντίβας. Η Κάρεϊ φροντίζει να ταξιδεύει μαζί με τα σκυλάκια της πάντα στην πρώτη θέση των αεροπλάνων και τις φορές που δεν μπορεί να τα πάρει μαζί της, φροντίζει να διαμένουν στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία σκύλων, όπως τα Chateau Marmutt, Barkingham Palace και or Pour La Pooch.

Πάντως και τον ίδιο τον εαυτό της η Κάρεϊ δεν τον αφήνει απεριποίητο. Προ μηνός έγινε γνωστό πως ξόδεψε μεγάλο ποσό χρημάτων για να πετάξει στο φεστιβάλ των Καννών και έκλεισε ολόκληρη την καμπίνα πρώτης θέσης για να μην την ενοχλήσουν θαυμαστές της στη διάρκεια του ταξιδιού από τη Νέα Υόρκη.