Πετσί και κόκκαλο η Μπιγιονσέ στο εξώφυλλο του TIME

25.04.2014
Ανάμεσα στους εκατό ανθρώπους που επηρεάζουν περισσότερο τους ανθρώπους στον πλανήτη τούτο, βρέθηκε και η ντίβα Μπιγιονσέ (Beyonce).

Κάθε χρόνο, το διάσημο περιοδικό TIME δημοσιεύει μια λίστα με τους εκατό ανθρώπους που μας ασκούν μεγαλύτερη επιρροή και φέτος,η Μπιγιονσέ κατάφερε όχι μόνο να μπει στη λίστα μαζί με άλλες μεγάλες προσωπικότητες αλλά να ποζάρει και στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού.

Η 32χρονη ποπ σταρ εμφανίζεται σε ασπρόμαυρο φόντο με ολίγα ρούχα και σε τέλεια φυσική κατάσταση κατά μερικούς, ενώ άλλοι την βρίσκουν πιο αδύνατη από ποτέ.

Ειδικά τα πόδια της Μπιγιονσέ, θυμίζουν την πρόσφατη φωτογραφία από τις διακοπές της που τάχα ήταν αυθόρμητη αλλά είχε υποστεί έντονο φότοσοπ.

Τώρα, αν αναρωτιέσαι γιατί η Μπιγιονσέ άξιζε μια θέση στη λίστα αυτή, να σου πούμε πως για κάθε άτομο της λίστας, μια άλλη προσωπικότητα σχολιάζει την επιλογή αυτή.

Στην περίπτωση της Μπιγινσέ, το σχολιασμό έκανε η επιχειρηματίας Sheryl Sandberg η οποία τόνισε:

"Η Μπιγιονσέ δεν κάθεται απλά στο τραπέζι. Σήμερα παίρνει αποφάσεις στην εταιρία Parkwood Entertainment. Το Δεκέμβριο, ξάφνιασε όλο τον κόσμο με το νέο της άλμπουμ με έτοιμα όλα τα βιντεοκλίπ και το δημοσίευσε στο Facebook και το Instagram. Η Μπιγιονσέ άλλαξε τους όρους της μουσικής βιομηχανίας και μπορεί να πουλά δίσκους”.

Πάντως, τη λίστα των εκατό ατόμων, συμπληρώνουν κι ονόματα όπως οι: Kerry Washington, Amy Adams, Matthew McConaughey, Carrie Underwood αλλά και η Μάιλι Σάιρους.

Δες ολα τα προσωπα που ασκουν επιρροή, ΕΔΩ