Φιλαράκια: Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για το μεγάλο ριγιούνιον

23.04.2014
Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Μόνικα Γκέλερ" σε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών ανοίγει τα χαρτιά της σχετικά με μια πιθανή εκ νέου συνάντηση.

Μία μεγάλη επιστροφή για τα τηλεοπτικά "Φιλαράκια" συζητιέται από την αμέσως επόμενη στιγμή της αυλαίας του το 2004. Η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) μιλά σχετικά και είναι κάθετη: "Δεν θα υπάρξει ριγιούνιον".

"Ακούστε καλά τι θα σας πω: Τα φιλαράκια είναι έξι και προσωπικά προσπαθώ να μας βάλω στο ίδιο τραπέζι για ένα δείπνο εδώ και 10 χρόνια. Πολύ απλά δεν συμβαίνει", απάντησε η 49χρονη σταρ σε σχετική ερώτηση του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) ο οποίος τη φιλοξένησε στην εκπομπή του.
Με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) βρίσκονται συχνά, το ίδιο και με τη Λίζα Κούντροου (Lisa Kudrow).

Με τα αγόρια όμως -Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), Ματ ΛεΜπλαν (Matt LeBlanc) και Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer)- δυσκολεύει η κατάσταση.

"Έχεις βαρεθεί να σε ρωτούν συνέχεια το ίδιο;", θέλησε να μάθει ο διάσημος παρουσιαστής.
"Μόνο γιατί μόλις πω 'Λοιπόν, θα μου άρεσε πολύ', θα τρέξουν όλοι να το μεταφέρουν στο υπόλοιπο καστ ως 'Η Κόρτνεϊ είναι θετική'. Και τότε θα βρεθώ σε μπελάδες. Όμως, δεν πρόκειται να συμβεί", υπογράμμισε η Κοξ, βάζοντας την τελεία στο καυτό ζήτημα, και χαροποιώντας μεγάλο κομμάτι θερμόαιμων θαυμαστών που θέλουν να κρατήσουν την αγαπημένη τους σειρά όπως ακριβώς τη θυμούνται. Στην κορυφή.

Κατά τα άλλα, η Κόρτνεϊ Κοξ βιώνει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στα προσωπικά της στο πλευρό του Τζόνι ΜακΝτέιντ (Johnny McDaid), μουσικού στο συγκρότημα Snow Patrol.