Σε κακό χάλι η Σελένα Γκόμεζ φτάνει στα άκρα

23.04.2014
Δεν περνά και την καλύτερη περίοδό της η νεαρή τραγουδίστρια που δεν δείχνει να χειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο την πίεση που δέχεται στα προσωπικά της.

Πριν από λίγες μέρες η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη θλιμμένη φωτογραφία που βλέπετε στο ξεκίνημα του θέματος με τη λεζάντα "I go back to black" ("Πάω πίσω στη μαυρίλα" σε ελεύθερη μετάφραση). Τόσο η όψη της, όσο και το μήνυμα είναι σαφή ως προς τη διάθεση της 21χρονης σταρ. Και υπήρξε συνέχεια.

Ξαφνικά, η Σελένα άρχισε να σβήνει ονόματα από τους φίλους που ακολουθεί στο Instagram ξεκινώντας από τις αδελφές Τζένερ, Κάιλι και Κένταλ, με τις οποίες είχαν αναπτύξει αρκετά φιλικές σχέσεις τελευταία. Μάλιστα τα τρία κορίτσια (μαζί με άλλες φίλες τους) διασκέδασαν μαζί στο φεστιβάλ Κοατσέλα ποζάροντας όλο χαρά και νάζι. Ιδού...

Η Γκόμεζ, όμως λέγεται, ότι τα "πήρε κρανίο" από τις μικρές αδελφές των Καρντάσιαν, οι οποίες φλέρταραν ασύστολα με το αγόρι της, τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) στο φεστιβάλ όπου βρέθηκαν όλοι μαζί.

Η σχέση της Σελένα και του Τζάστιν είναι, μάλλον, τοξική, καθώς εκεί που τα βρίσκουν, εκεί χωρίζουν οι δύο τραγουδιστές, ενώ εκείνη λέγεται ότι πρόσφατα πέρασε και λίγο καιρό σε κλινική αποτοξίνωσης "για να ηρεμήσει".

"Δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση η Σελένα αυτό τον καιρό", μεταφέρουν πηγές της βρετανικής εφημερίδας "The Sun" τονίζοντας ότι η νεαρά θα πρέπει "να λήξει το θέμα της με τον Τζάστιν" αν θέλει να δει άσπρη μέρα.