Σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της Μάιλι Σάιρους

17.04.2014
Τα νέα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες η νεαρή ποπ σταρ δεν είναι και τόσο ευχάριστα.


Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Κάνσας Σίτι στο Μιζούρι την Τρίτη καθώς υπέστη σοβαρό αλλεργικό σοκ από αντιβιοτικά που πήρε για αντιμετωπίσει το κρύωμα που την ταλαιπωρούσε μέρες.

Όπως μεταδίδει, όμως, σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η 21χρονη τραγουδίστρια ενδέχεται να μείνει στο κρεβάτι και για τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το TMZ, η μόλυνση στο αναπνευστικό της έχει πάει "υπερβολικά άσχημα".

Όπως επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, η Μάιλι διαγνώστηκε με αναπνευστικό πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα και ο γιατρός της έγραψε συγκεκριμένα φάρμακα που όμως κόντεψαν να τη σκοτώσουν ύστερα από 1-2 μέρες που το πήρε.

"Ο λαιμός της πρήστηκε σε σημείο που μόλις και μετά βίας μιλούσε", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνε το συγκεκριμένο φάρμακο.

Μία αλλεργική αντίδραση σαν αυτή μπορεί να κάνει μέχρι και έναν μήνα μέχρι να περάσει τελείως οπότε είναι άγνωστο πότε η Σάιρους θα βγει από το νοσοκομείο.

Πάντως νεότερο δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch" υπογραμμίζει το πρόβλημα ταχυκαρδίας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, που δεν αποκλείεται να της προκαλέσει μέχρι και καρδιακή προσβολή αν δεν σταματήσει τις υπερβολές στη ζωή της.

Όσο για τις προγραμματισμένες συναυλίες στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της που βρίσκεται σε εξέλιξη; Αναμένονται ανακοινώσεις.