Πάτινσον & Στιούαρτ σε οικονομικό σκάνδαλο

10.04.2014
Καιρό είχαμε να ακούσουμε τα ονόματα των δύο πρώην αγαπημένων μαζί και ο λόγος για τον οποίο αυτό γίνεται τώρα μόνο καλός δεν είναι...

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης (από τις τέσσερις που γυρίστηκαν συνολικά) ταινίας "Twilight" που βασίστηκαν στα ομώνυμα βιβλία της Στέφανι Μέγιερ (Stephenie Meyer).

Η χημεία των δύο ηθοποιών ήταν εκρηκτική από την πρώτη στιγμή και ο έρωτάς τους μεταφέρθηκε και εκτός οθόνης με μάλλον επεισοδιακό τέλος.

Τώρα τα ονόματα τους εμπλέκονται σε μια μήνυση που κατέθεσε η οικονομική εταιρεία Goldcrest Film Distribution εναντίον του κινηματογραφικού στούντιο Summit Entertainment που υπογράφει την παραγωγή των εν λόγω ταινιών, διεκδικώντας διαφυγόντα κέρδη εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με το TMZ, λοιπόν, ο Πάτινσον εκτός από τη συμφωνηθείσα αμοιβή του για την πρώτη ταινία της σειράς, πήρε ένα μπόνους της τάξης των $300.000 βάσει της τεράστιας επιτυχίας ύψους $351 εκατομμυρίων που λέγεται ότι έκανε παγκόσμια η ταινία.

Μετά τη δεύτερη ταινία, όμως, η μήνυση υποστηρίζει ότι τα μπόνους και των δύο σταρ πια έφτασαν τα $2,5 εκατομμύρια, χρήματα τα οποία έπρεπε να πάρει εκείνη, αλλά δεν πήρε ποτέ.

Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο…

Όσο για τους δύο σταρ; Αυτό τον καιρό και οι δύο ηθοποιοί έχουν πέσει με τα μούτρα στις καριέρες τους γυρίζοντας τις επόμενες ταινίες τους.